Petitom 2prenss_annesieliff_ canım adresi yanlış yazıyorsunuz bir mahalle yazdığın zaman büyğn şehirlerde olan o mahalle çıkıyor yanında silik bir şekilde yazıyor ona göre seçersen olabilir
Duygusuz Kızlar birde kadınlar bilir diye bir site var haftalık aylık gönderim yapılıyor bende burda görüp üye oldum bugun
2prenss_annesieliff_ 06082020 google den canım dene bunu yaz üye ol bilgilerini yaz sürekli aktif yapman lazım öyle kuru çıkıyor tamamen ucretsiz
Papatyaseverr 2prenss_annesieliff_ ben istanbul için 34000 yaptım hep öyle yapıyorum alan kodu girip 0ları basıyorum sonuna 😂
Duygusuz purplemelon bana cıkmadı yeni üye oldum ama başka bir gönderir görüp üye oldum yani o kişiye cıkmıs ve ücretsiz
Mimarhanim DaisyMom 10 ml lik urban care in keratinli saç bakım kremi ve şampuanı, 30 ml hametan krem, 65 ml Omo sıvı deterjan 🤭 sana ne çıktı canım. Ayrıca böyle her ay çıkıyor mu ya ne güzel 😂 2017 den beri ilk defa çıktı da bana
DaisyMom Mimarhanim banada oyle cikti.Ne yapicam onlari ki 😂 cikabiliyormus vallahi.Bu ay cikmaz diye umudum yoktu.Sansima tekrar girip baktim az kalsin onuda kaciricaktim.Senin de baya olmus yani unutmuslar seni😂Ne yapalim kullanalimmi urunleri saclara zarar verir mi 😂
DaisyMom Papatyaseverr ya bana da ondan cikti.😥🙃Dogum gunun kutlu olsun insAllah daha guzel bir hediye alirsin🙈❤
Mimarhanim DaisyMom ay bilmiyorum ki normalde saçım yağlıdır krem kullanmam bile çoğunlukla 😅 neyse artık araya gitmesin yazık diye kullanalım 🤭 keşke şöyle bebekle ilgili biseyler gonderselerdi 🤭
DaisyMom Mimarhanim ya keske ya.Ne guzel olurdu.Cikolata bile olsa ne guzel olurdu.Benimde saçim yaglidir.Guzel kokuyorsa surerim bende saçima 😂 artik bekleyelim bakalim kargolarimizi😍