2prenss_annesieliff_ Kızlar dene bunu kutum çıkmış aama adresi yazıyorum posta koduna ne yazacaz olmuyor ya
Mimarhanim 2prenss_annesieliff_ posta kodu çok mühim değil, internetten semtinin posta koduna bakabilirsin ya da salla 🤭
Mimarhanim 2prenss_annesieliff_ Nisan kutusu bana da çıkmış bu arada bende biraz önce girdim adresi açık adres daha önemli ☺️
Mimarhanim DaisyMom 10 ml lik urban care in keratinli saç bakım kremi ve şampuanı, 30 ml hametan krem, 65 ml Omo sıvı deterjan 🤭 sana ne çıktı canım. Ayrıca böyle her ay çıkıyor mu ya ne güzel 😂 2017 den beri ilk defa çıktı da bana
Papatyaseverr 2prenss_annesieliff_ Açmayın şöyle postlar bakıyorum bana çıkmamış 😂😂😂😂😂😂 vay be herkes şanslı diyorum görünce
2prenss_annesieliff_ 06082020 google den canım dene bunu yaz üye ol bilgilerini yaz sürekli aktif yapman lazım öyle kuru çıkıyor tamamen ucretsiz
DaisyMom Papatyaseverr ama bu ikinci ayim 🙈 size hiç mi cikmamis.Amann cikan şeyde pek birseye benzemiyor 😂 cok heveslenmistim burdakinlere neler cikiyor.
Papatyaseverr Oha bana da cıkmıs cok sevindim kızlar kıskanmıyorum artık sizi 😂 @DaisyMom @2prenss_annesieliff_
Papatyaseverr DaisyMom ya saç kremi şampuanı omo ve hematol ama hepsi numune 😂 insan dolu dolu verir doğum günüm diye cıktı herhalde bu ay 😂
DaisyMom Papatyaseverr ya bana da ondan cikti.😥🙃Dogum gunun kutlu olsun insAllah daha guzel bir hediye alirsin🙈❤