Defneninannesie Mom987 gün.icinde yapıyoruz biraz ilgilenip gidiyor sıralamaya çalışıyor gerçi dikkatleri az evet ama kafamı bulandirdi doktor
Defneninannesie minibiranne Umarım yoktur kafa bulandirdi işte bilmiyorum. Gün içinde oynuyoruz oyuncaklarıyla biraz oynayıp gidiyor gezinmek sıralamak istiyir dikkat süreleri az gerçi bebeklerin bilemedim
Defneninannesie Bebeto35 devletteki doktor bence biseyiyok bilerek yapmıyor dedi konuşur daha küçük dedi. Kendi takipli ozeldeki doktorumuz için o biraz pimpirikli sanırım sende öylesin dedi
Organikumos Defneninannesie yani oyun kurmuyor diye mi bu şüphe ilgisine çekmiyor olabilir doktorunda başka bişey var diyor ama ne olduğunu söyleyemiyor mu sizi yönlendirmedi mi psikoloğa vs ?
Defneninannesie Organikumos yönlendirdi nöroloji EEG çekelim bı dedi sonucu alınca psikoytireye randevu aldım ama 5 Mayıs’a verdi goturcem.takip edelim biraz daha yogunlas ilgilen dedi doktor .
_mercanligunler Defneninannesie e bu çocuk gayet normal, 18 aylık kızım konuşmuyor daha hiç,doktor bazı çocuklar geç konuşur sizi anlıyorsa problem yok demişti 18 ay aşısında
Kalp26 Defneninannesie ya sacmalamasınlar allah askına doktorlarda kafayı yedi oglum 15 aylık yeni isarer etmeye basladi
Ultraslan40 Vallahi bu doktorlara ne desem az o kadar kızıyorım ki🤢🤢 oyuncaklarını sıralamaya da otizm belirtisi diyorlar ama oyuncaklarını sıralaması lazım diyor bu doktorlar gerçekten ne istiyor olabilir?
lilyaninannesi Defneninannesie 12.5 aylık bebek konuşup neler diyecekmiş acaba??? Oyuncak sıralamak ne demekmiş ya llk defa duyuyorum yemin ederim…. sizin çocuğunuz yapması gereken her şeyi yapıyormuş işte hiç üzülüp panik yapmayın
Defneninannesie Miniko122 ben bişey beklemiyorum ama doktorumuz bekliyor bende endişeleniyorum Soruyor gelişimini takip ettiği icin. Kafamı bulandiriyor
Hilallll2020 Defneninannesie konuşması mı lazım hey Allahım 30 aylık oğlum hâlâ konuşmuyor bu konuşma meselesi bebekten bebeğe değişiyor
Defneninannesie Hilallll2020 Arkadaşımda benden 10 küçük sadece anne diyor dedi sen çok evham yapiyorsun diyor
Hilallll2020 Defneninannesie her bebeğin gelişimi farklı benim bebeğim o aylarda ismine bile bakmıyordu bende burda okuduklrımdan evham yaptım ama çok şükür şimdi bakıyor zamanı var herşeyin ama konuşamıyor malesef demekki onunda zamanı var
GoGirl Defneninannesie isaret etme 15 aya kadar normal ayni sekilde ilk kelime icinde 15 aya kadar vakit var bence hic skmayin canınızı daha kucuk
Alinduru Defneninannesie peki uyaran eksikliği olabilir mi? Yani verimli ilgilenmek önemli. Gerçekten birlikte oynayarak neyi nasıl yapacağını göstererek teşvik edebilirsiniz. Zaten pandemiden dolayı çocuklarla bir araya gelemedikleri için yalnız büyüyorlar. Çocuklar en iyi akranlarından öğreniyor şuan bu durum da az. Tv telefon çok fazla ise dikkat dağınıklığı odaklanma ve konuşmama gibi sorunlar olabiliyor.
Defneninannesie Alinduru Evet akranlarıyla biraraya gelmesi önemli dedi doktorumuz ama pandemiden kimseyle biraya gelemiyor sürekli anne babayla birlikte çocuklar. Elimden fazlasiyla daha çok ilgilenmeye calisicam fazlasıyla