Hilalrkmn DoganurcaN bn sahurda 7 bidon su iciyrm 3 te klkiyrm ezan okunana kdr sutum azalmsn die bnde mi ynls ypiyrm o zmn😱
Babys1 DoganurcaN bir kere zayıflayacağım diye sudan zehirlenme durumuna gelmiştim 🥲 sağlık ocağı hemşiresi bana 4 5 litre içebilirsin dedi. 4.200 içiyorum genelde ama 7.5 😳 bence çok bilemiyorum
Alya112 DoganurcaN evet çok fazlası da zarar canım böbreğe yük olmaya başlıyor. Kilonuza göre hesaplayın içmeniz gereken su miktarını
Betulnur DoganurcaN fazla su zehirler diye duymustum ama bilemiyrm bende hic icmesem aklima o dereceye su ile aram yok 😶
Bayanironi DoganurcaN Sıkıntı diye biliyorum bende hamileliğimde aşırı su tüketiyordum sırf bu yüzden bi değerim yüksek çıkmıştı doktor günde 4 lt geçmesin demişti
2mucizem Evet ben de öyleyim ama biraz azalttım böbreklerin fazla çalışmasına sebep oluyormuş ve geçenlerde böbreğimin olduğu yerde ağrı oldu 4 litre kesin içiyorum şuan
Hosgeldin050120 DoganurcaN Her 30 kg a 1litre su hak fazlası zarar doktorlar aynen böle söylüyor içmeyin bokreklere çok fazla zararı oluyor
Cigdemino DoganurcaN Bu ben😁 ben de yazılanları görünce azaltmaya çalıştım ama çok zor ya o kadar alışmışım ki aylardır. İçmeyince dilim damağım kuruyor. 4 litre az geliyor resmen😅 Umarım ben de alışabilirim