Biscolataerkegim DoganurcaN Fazla sudan zehirlenirsin şişeye sürekli doldurmak yerine bardağa koyup iç
DoganurcaN Biscolataerkegim kesmiyodu bardak doldurmaya yorulmuştum gittim kendime ufak bi damacana aldım onunla yaşıyodum mutluydum yav😄
Cas DoganurcaN bbde sizin gibiyim günde en az 5 litre içiyorum diyetisyenm suyu azaltmami söyledi fazlası ödem yapar dedi
Arassbusss DoganurcaN Çoğu zarar azı karar ortası yarar 😊 biraz fazla iciyorsun ama benim unide bi arkadaşım vardı fil gibi su içerdi görseniz ama yüzü pamuk gibi çok güzeldi güzelleştiriyor ben de içebilsem keşke günde 2 3 bardak içsem şükür 😀
ugursuzsafiye DoganurcaN okurken cisim geldi😂😂🙈 Biraz fazla balim herseyin fazlasi zarar Bende hamileyken nerdeyse 4 lt iciyordum doktor su iciyomusun dedi evet yaklasik 4 lt dedim o kadarda icme dedi baya sasirdi😂😂
aybkkara DoganurcaN o kadar su içilir mi 😄 içmeyin zararlı o kadar içmek. Ben hayatı boyunca diyetisyene gitmiş biri olarak, vücut ağırlığına göre ayarladığını biliyorum suyun. Çok içiyorsunuz.
Feyzza DoganurcaN canım takip ettiğim bir diyetisyen günde 2 litre hoşaf 4 TL su içiyordu süt olsun diye
AgentMom DoganurcaN babam diyalize gittiği için orada söyleneni yazayım. Çok su içmek ii değil vücut dengesini bozuyor, böbrek süzemezze ciğerlerde su birikiyormuş. Böbrek enzimlerinize ve gizli şeker beya şekere baktırın. Normal değil bu kadar su içmel
DoganurcaN AgentMom şekere baktırmıştım gebelikte yoktu ama bu gizli olayı beni bi korkuttu ya çünkü bebeğim çok kilolu doğdu şekeri olan insanların öyle oluyomuş gizli olabilirmi acaba bendeki ne biliyim ne belirtiler verir ki bu gizli şeker
Woody DoganurcaN vucut istiyorken zararı olmaz bence. Yazın, bebeğim 3 4 aylıkken sadece gece yatmadan 2 lt su içiyordum. Gün içini siz hesap edin. Zamanla azaldı. Şimdi 4 lt falan içiyorum. Süt üretimi oldugu için fazla oldugunu düşünmedim hiç
AgentMom DoganurcaN ani kilo verimi, çok su içme ama yinede ağızda kuruluk, sık idrara çıkma. Babamdaki belirtiler bunlardı canım. Birde sürekli açlık hissi
bluekoala DoganurcaN ilk dogum yaptıgımda benımde yanımda şişem vardı 1.5 litre onu 4-5 kez doldururdum ama sonradan azaldı sımdı o kadar canım istemiyor 😊