Nebihe Bugün kızımı doktora götürdüm 5 aylik rota virus oldu ve boy kilo aylik kontrol oldu kızım 5 aylık 6 kilo doktor az kilosu dedi 6.500 olması lazım dedi ve mamaya başlattı aptamil 1 numara üzüldüm bu zamana kadar sadace anne sütü vermiştim 😒
Sebihaela Nebihe üzülme aynılarını yaşadım ben ilk çocuğumda mama kötü bişe değil ver çocuğuna diğer ay da ek gıdaya geçersin yavaş yavaş büyür gider inş sağlıcakla
Kalbim11 Nebihe üzülme canımmm lütfen bebekler 4 ayda kilo alımı yavaslıyor hele atak dönemi bak benım oğlum ayda 1 kilo alıyordu 4 ay 18 günlüğüz daha 18 gündür 10 grm almadı doktora götürdüm normsl kilosu dedi atak dönemi dedi mama kötü bisey degil ki
Mu-Mi Nebihe hayırlı sahurlar🌺 bebeğinizin doguk kilosu nedir benim kızımda 5 aylik daha yeni 6 kilo oldu
Nebihe Sebihaela inşallah canım kafaya taktım baya ama sonra düşündüm sağlığı yerinde cok şükür kilosu az olsun
Yamanikomm Nebihe ne kdar güzel 5 ayda olsa emzirebilmişsiniz 6 günlük bebeğim var sütüm yok şuan gözümde o kdr şanslı birisinizki üzülmeyin
Nebihe Yamanikomm sizdemi mama veriyorsunuz peki süt arttırıcı promalt felan kullanın gelir inşallah canım
Feyzza Yamanikomm sende üzülme canım süt emzirmek nasip işi benim sütüm o kadar fazlaydı ki bir göğsümden 125 cc çıkıyordu bebeğim 1 aylıkken çocuğum hastalandı bir rahatsızlığı varmış derken ameliyat oldu falan süt kalmadı 3.ayından sonra sütüm tamamen bitti çok üzüldüm o zamanlar ama şimdi diyorum ki boşuna üzmüşüm kendimi sağlıklı olsunlar da bırak mamayla büyüsünler hiç üzülme yani nasip işi sütte
edizveuras Yamanikomm nasil sutunuz yok derken hiiiic mi sut gelmedi dogumdan sonra birkac defa emzirmediniz mi
Aaa-s Yamanikomm doğumdan sonra sütüm 3. günden sonra gelmeye başlamıstı o da az az. Sonra sonra artmıstı. Ki genelde hep bi kaç gün sonra süt geliyo diye biliyorum. Bence erken pes ediyorsunuz. Sık sık emzirirseniz gelebilir
Yamanikomm Nebihe evet mecburen yapmadığım hiçbişey kalmadı demek şans işte böleymiş kısmetim giyinede tşkler
edizveuras Yamanikomm bebeginiz daha cok kucuk 6gunlukmus daha eger emzirmek isterseniz hala sutunuz gelebilir emzirme hemsirelerine danisin saglikocagi yada hastanelerde yada instagramda bile emzirme danismanlari var
Nnnsn Nebihe ne kadar güzel bn hıc emzıremedım inanın şanşlısınız 2 aylık bebegım sagarak 1bucuk ay zor verdım ona süt inanın nicelrrınden şanşlsnz
Tuba18 Nnnsn bende hep böyle mesajlar görünce ne kadar şanslılar bu kadar sürede olsa emsitebilmişler bende sağıp veriyorum birde mama veriyorum
Yasmincrn Sıkmayın güzel canınızı kızım beni hiç emmedi 2 ay sağdım verdim sütüm kesildi sağarkende azdı sütüm yine mama veriyordum. Sağlıklı olsunlar mutlu huzurlu olsunlar gerisi önemli değil 🤗
166316 Nebihe erken doğum yaptım ve sütüm ne yaptıysam az geldi tadımlık resmen ve hep mama vermek zorunda kaldım. Meme de emdi ama tadımlık resmen. Böyle 3 5 ay emzirip mamaya başlayınca kahroluyosunuz ya doğru düzgün anne sütü alamadığı için iyice kahroluyorum ve yalnız olmadığıma eminim.
282428e 166316 sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. ve derdimizi kimseye anlatamıyoruz niye olmadı uğraşmadın mı nasıl gelmez vs. Zannediyorlar ki keyfimizden
Yasmincrn Nebihe o yüzden hiç sıkmayın canınızı sürekli ağlıyordum ben snra düşündüm mama içende büyüyor zaten mamalarıda boşuna üretmemişler sağlıklı olsun yeter dedim. İnşallah rota virüse geçer çok geçmiş olsun
Nebihe Yasmincrn dogru diyorsunuz rota virüs degil kızım cok sukur aşısının zamanı gelmişti onu yaptirdik teyzesii