Kizlar iyi geceler herkes soruyor felan bende fikrinizi alayım acaba ben mi büyütüyorum durumu merak ediyorum çünkü annem abartma diyor ona anlattığım zaman . Ben kayınvalidemler ile aile binasında yaşıyorum aslında çok iyiler gorumcemde var 30 yaşlarında. istiyorlar ki hep birlikte olalım sürekli yok çaya gelin yok yemeğe gelin hep bir şey . Ve kayınvalidemin bir huyu var evime anahtar ile giriyordu ve en sevmediğim şeydir bu tarz şeyler baba evimde annem babam oda kapımı çalar öyle girerlerdi, bende eşime söyledim tamam uyaricam dedi ama yapamadı bence , bende içten anahtar ile kitliyorum sürekli bunu artık biliyor defalarca her seferinde bildiği halde deniyor o anahtarı sokmayı eşim alamıyor anahtarını ve bebek olduktan sonra da hergun uğruyor geliyor o bitiyor akşam görümcem istem gelince gelip uğruyor seviyor . Tamam ama sıkılıyorum her gün görmek görüşmek zorunda değiliz neticede ama hergun görüyorum,eşim bu durumdan hoslaadigimin farkında Allah nasip ederse üç yıla kadar tasinicaz ev aldık ama uygun zaman üç sene sonra kiraya verdik çünkü o zamana dek kavgasız surat asmadan devam etmem gerekiyor ama bazen hakim olamıyorum kendime suratım düşüyor geldiklerinde napicam 😔