Tgc05 Merhaba yiyeceklerine 1 çay kaşığı zeytinyağı koymak, ılık zeytinyağı ile karnına ve ayak altına masaj, armut bunlar Bi nebze olsun iyi geliyor🙏🏻
ABetul Tgc05 corbalarina zeytin yagi katiyorum, armut,elma,kayisi ve hurma bunlari dönüsümlü veriyorum ama tam duzelme goremedm umarim.işe yarar. tesekkurler.
EdaDeniz ABetul hayvansal gıdalar yapabiliyor, doktorun bize sebze purelerine bir çay kaşığı zeytinyağı koymanızı önermişti. İnşallah en kısa zamanda sorunu kalmaz bebisinin
Prenses_annesi22 ABetul benim kızımda 5 ay 22 günlük ilk haftalar bizimde kabız oldu ben 1 hurma 1 kayısı 6 kuru üzüm kaynattm sabah irmik pişirip kattım içine tatlı kasıgı ile tabı blendr gecırdım.içine yumurta sarısı bebe bisküvisi koyabılırsınız.Severek yedı kayısı da kaynattım blendr yaptm süzdüm içirdim 3 gün sonra sert cıkardı sonrası yumusak cıktı ertesı gün de bütün hepsını cıkardı rahatladı snrm.
Prenses_annesi22 ABetul rica edrm inşallah rahatlar bebeğin.birde mama yada emziryosan 1 gün boyunca sdce süt yda mama verebılırsın bagırsagı düzelir yine.
Mom832324 ABetul sık sık emzirmeye devam edin. Ek gıdaya yeni başlamışsınız. Bende sizinle aynı zamanda başladım ama hala tadimlarim bitmedi verdiğim minnacık birşey. Yani bu ay tadım ayı olarak geçecek ek gıdayla doyurmayı düsünmeyin yüzde 80 yine anne sütü. Ben öğün lü yemeye 7.ci ayında başlayacağım. Yani o yüzden bağırsakları yoruluyor çocukların alışmaya çalışıyor. Ne kadar miktarda her öğün mu birşeyler veriyorsunuz bilmiyorum canım o yüzden kakası oyledir. Gün içerisinde daha çok emzirin yumuşatır bağırsakları.
bynkutan ABetul Biz altı ay on gün luk üz Ek gidata ilk geçişte oldu ben şimdi günlük 30 CC sade kefir veriyorum bezen de kefirin içine armut suyu katıyor um biraz içiyor iyi geliyor
ABetul Mom832324 az miktarda veriyorum yani sebzeleri tadimlarini oglen, kahvalti 3 cay kasigi kadar sabah, meyve de ikindide. Bir sure kahvalti vermicem muhtemelen hayvansal gidalardan oldu.