Birceninannesi Zzzz ben allianz tamamlayıcı kullanıyodum bebeğim yeni doğduğunda benim poliçeme daha etmiştik. O bitince ak sigortadan yaptrdık. Genelde bebek tek başına sigortalanmıyo. Hatırladığım kadarıyla sadece acıbadem, ak sigorta ve türkiye sigorta bebeği tek başına sigortalayabiliyo
Mom022 Zzzz biz Acibadem tamamlayıcı yaptırmıştık ama özel asilari karşılamıyormus onu düşünemedik. Özel asilari kapsayan bir sigorta seçmeniz iyi olur çünkü fiyatları uçmuş gidiyor.
bikerem Zzzz ak sigorta yaptirdim. 15 gunlukken. Simdi 6.5 aylik sayilir. Diger iki cocugum da yillardir ak sogortali. Bu arada ak sigorta acibadem olarak isim degistirdi
Rkyyksl Ak sigortadan tamamlayıcı sigorta yaptırdık özel aşılar hariç her şeyi karşılıyor sadece 15 TL ödüyoruz hastanede 1 ay sonra bizim bitiyor tekrar yaptıracağız
Birceninannesi Zzzz rica ederim 1200 lira ödedik 10 muayene ve sınırsız yatarak tedavi. Biz ankarada yaşıyoruz medical park, liv, koru, gibi gibi bi çok büyük hastaneyle anlaşmalı
Zzzz Mom022 evet aşılarıda karşılayan varmoş o hangisi bilmiyorum biraz araştırmak lazım bir sürü sigorta var özel tamamlayıcı anlaşmalı vs kafam karıştı
Hall1 Mom022 Merhaba, benim çalıştığım yer sigorta yaptırdı acı badem sigortası ve özel aşıları da karşıladı bi tekrar sorun isterseniz
Mom022 Zzzz sigortam.net ve enuygunsigorta çağrı merkezlerini ara müsait bir zamanında. Mail olarak sigortaların tüm detayları gönderiyorlar. Hatta görüşme kayıt altında olduğu icin aklında kalanları sor yanlış bilgi cerme imkanları olmaz böylelikle.
afraninannesii Zzzz eşimin çalıştığı yer özel sağlık sigortası yaptı bana ve kızıma. Çok memnunuz. Özel aşıları bile kapsıyor sigorta. Anadolu sigorta bizimki
Benimoykum afraninannesii Canım kaça yaptırdınız birde hangi hastaneler de geçiyor biz AXA tamamlayaci kullanıyoruz birde eşinize sorarmisiniz rica etsem kızımın 3 hakkı kaldı bitince farklı bir sigorta şirketinden yaptırsak olur mu zamanı gelmeden yani Kasım da yenileme yapmamız lazım AXA dan ama üç hakkı kaldı kasıma kadar bitmiş olacak daha önce sinde farklı bir şirketten farklı bir poliçe yapılır mı acaba
Benimoykum Zzzz AXA tamamlayaci yi kullanıyoruz sene de 10 kere muayene hakkı var hiç ücret odemiyoruz hastanede extra olarak eşim ben kızım için yaptırdık doğduğundan beri 2.5 yaşında seneye sadece kızıma yaptırmayı düşünüyorum kendimiz için vakit bulup gidemiyoruz zaten 🙂 burdan da ak sigorta yi öğrenmiş oldum tabi AXA da en çok kullandığım hastaneler geçerli Medipol mega Medipol Medicana medicakpark gibi diğer hastanelere gitmiyorum zaten ak sigorta yi da arastiricam kızımın hakkı bitince
afraninannesii Benimoykum biz yaptırmadık eşim iş değiştirdi ve eşimin şirketi hepimize özel sağlık sigortası yaptırdı. Belli bir limit var mesela kızımın limiti 8000₺. Bu paradan yıl boyu hastane masraflarını düşüyorlar. Eşime sordum bilmiyorum dedi😘
Bsrsgt Zzzz benim iş yerim bana allianz yapıyor. Bende kızımı allianza eklettim ben çok memnunum. Her şeyi karşılıyor limiti çok yüksek ve hastane agi çok geniş.