Sngl1223 Kızlar merhaba ben ebebekten uyku tulumu sipariş verdim sizlerden de kullanan var mı acaba ya beden konusunda korkuyorum ya 5 aylık benim bebiş 9 ay aldım kötü mü ettim bilemedim
turunculuanne Sngl1223 bence iyi yapmışsınız büyük çok daha iyi oluyor rahat oluyor. Ben owli marka uyku tulumu almıştım 3-3,5 aylıkken. 6-9 ay almıştım. İyi ki de öyle almışım 6 aylık olduk hala kullanıyor. 1-2 ay daha sorunsuz kullanabilir.
Eminos Sngl1223 keske 1 yas alsaydınız zaten uyku tulumu kullanma zamani gecti seneye iyi kullanirdi e bebegin kaliplari kucuk biraz
Lothbrok Ebebeğin kalıpları biraz küçük geliyor bana gerçi bebeğin yapısına da bağlı ama benim oğlum 19 aylık ben 3 yaş kullanıyorum nerdeyse bacakları sıkıyor. Diğer markalarda 2 yaş kullanıyorum rahat oluyor
Sngl1223 Lothbrok benim kilolu değil tabi biraz hafiften bol olsun istiyorum rahat uyusun diye inşallah kalıbı dar olmaz bi kaç ay götürür
turunculuanne Sngl1223 eve çok memnunum. Bu giyilemeyecek kadar küçülünce yine aynı marka almayı düşünüyorum. Kızım çok alıştı onun sayesinde rahat ettik.
Sngl1223 turunculuanne benimki de bu ara benden kaptı şifayı öksürüyor e genelde üstünü de çırpına çırpına açıyor ben de alayım da bu dertten kurtulayım dedim peki tog değeri kaç kullanıyosn canım
turunculuanne Sngl1223 0.3 tog kullanıyorum odamız 22-24 derece arası. Ama tog değeri markadan markaya değişiyormuş sanırım
Eminos Sngl1223 bilmiyorum canim magazadan degisim yapabilirsin ama cunku artik bitti uyku tulumu zamani oglum su an penye tulumla yatiyor yaz gelse tek zibinla yatar
Sngl1223 Eminos doğru diyosn ben hani inceyse tek onunla uyur dedim yaza kadar da götürse iyi hem yaz için de oluyor tulumlar o fikirle aldım aslında keşke almasaymışım