Suleay Merhaba ,tecrübeli annelere sorucam gaz için rezene çayı duydum bir kaç kişiden kullanan faydasını gören var mı
deletedmom293 Suleay canım ben kimyon yiyorum çay kaşığı dolusu günde üç dört defa bebeğimin ayak alına ve karnına doğal zeytinyağı sürüyorum sürekli faydasını görüyoruz çok gazı olduğunda da metsil damla damlatıyorum iki damla
ikos58 Suleay bebısın mamalarını rezene,anason,papatca kaynatıp o suyla yapıyorum. Kendım de her aksam humana nın kımyonlu rezene cayını ıcıyorum. Farkedılır derecede ıyı gelıyor. Doktorumuzun tavsıyesıyle yapıyorum tabıkı sız de bır danısın ıstersenız
Mervee98 Suleay evet çok faydası var sezeryandan sonra gaz çıksın diye sürekli rezene içmemi istedi doktor beni rahatlattı ee süttende bebeğe geçtiğine göre oda pırt pırt atıyo 😂😂
Elifsu deletedmom293 bizim doktorumuz ayak altına kimyon yağı sürün demişti. Gaz sorunumuz olmadığı için yapmadım hiç.
Melegimm ikos58 kızımda reflü var anasonun mideyi rahatlamaya ve sindirimi kolaylaştırma etkisi varmış ama hep cekindim vermek için. 3 aylık ama hala 90 ml mama verebiliyorum midesi almıyor
Mihrimar Bende kimyon anason rezene karışımı içiyorum etkisi büyük bebegimede veriyorum gazını cıkarıyor doktor tavsiyeli
ZeynepAdam Mihrimar bu karışımı nasıl yapıyorsunuz? Hangisinden ne kadar ne kadar suya? Bebeğe ne kadar verebiliriz günlük? Paylaşabilir misiniz?
Mihrimar ZeynepAdam lokman hekimden alıyosun o karışmış tohum halinde 1 tatlı kaşıgına 1 bucuk su bardagı suda 5 dakıka kaynayacak bebegine 3 cay kaşıgı ver
Melegimm ikos58 arada 120 veriyorum verdiğim zamanda 5 saate kadar kesinlikle bida veremiyorum. Çok zorlanıyorum