Liyosunannesi beyazkelebegim inanın banada hiç geçmicekmiş gibi gelirdi, annem de sabret 6 aydan sonra azalır derdi inanmazdım, ama gerçekten zamanla azalıyor ve bitiyo ☺️
N-nil beyazkelebegim emdikten kaç dakika sonra bide fışkırır şekilde mi çıkarıyor alerside de kusma oluyorda bilginize .
ikizbabymom beyazkelebegim canım bem pre doğum yaptım 1560 doğdu 1400e düştü kilosu şimdi 18 aylık 11 kilo arkadaşımın çocuğunda geçmeyen reflü var 3 yaşında 14 kilo kusma engel değil kilo almasına
Bursa97 beyazkelebegim yediği gibi geri ki çıkarıyor veya günde kaç kere kusuyor kilo alımı hala aynı mi yani benim.bebegimde 2 gündür kusuyor doktor reflü olabilir falan dedi de ondan soruyorum canım
beyazkelebegim Bursa97 süt içtikten hemen sonra bazen bir iki saat sonra bu değişiyor. Kilo alımında gerileme yok ondan doktor ilaç veya başka bişey önermedi
Sumeyra87 beyazkelebegim sizinkiyke bizimkisi ayni kafa ici basincina kadar bakildi hic bisey yok sukur.kiloda aldigi icin gecicek diyorlar bizede bekliyoruz bakalim.4 ay 3 gun gecti safak daha kac bilemiyoruz😂
beyazkelebegim ikizbabymom daha önce duymamıştım hiç hep derler ne kadar kısarsa kilosunu çok alamıyor diye vs vs