Azraasel Rabiyamine rabbim büyük bu derdi verdi ama şifasını da verir elbet bi gün allah razı olsun olmayınca olmuyor
Fsule Azraasel tamam kardeşim deneyeceğim insallah sütüm çıkar cunku doymuyor diye ek gidaya bile erken başladım bir biberon olsa bile çıkar insallah
Fsule Azraasel canim simdi facebook ta bir bayana rastladım sütlerini bağışlamak istiyor simdi yazdım cevap versin yazacağım sana
Fsule Azraasel simdi bir arkadaşla konuştum onun sütleri duruyormuş buzlukta ama istanbulda nasil olur bilemiyorum kargoların soğuk zinciri var mı acaba
Azraasel duygubuyukkayaer 05448070837 bu benim numaram Belirli saatlerde de Dr Sami ulus hastanesi yenidoğan yoğun bakımda oluyorum
Eymenikooo İstanbul da yaşıyorum canım sütüm yeterli olmadığı için oğlumu bile mama ile besliyorum..İnşallah evladına süt bulursun tez vakitte..Allahım acil şifalar versin kimseyi evladı ile sınamasın çok zor 🙏
Lna Azraasel sakaryadayim ama sagilip yollanirsa yollarım kurban olurum ona ben allahım acil şifalar versin
Azraasel Lna allah razı olsun Sakarya’dan Ankara’ya don bi şekilde yollanması gerekir buda size uzun bi zahmet olur allah razı olsun teklifiniz bile vermiş kadar oldu
Zhrnl Azraasel canım ben de on iki gün sonra geleceğim Ankara’ya ailemin yanına. Elimden ne geliyorsa yapmak isterim rabbim bir an evvel kurtarsın yavrunu 🙏🏻