Azraasel Bi önceki yazımdan tanıyan arkadaşlar var zaten beni ben Azra Aselin annesiyim yavrum 51 gündür yenidoğan yoğun bakım da yaşam savaşı veriyor.bebeğim ememediği için sütüm çekildi Ankara’da ki annelerden rica ediyorum benim suan da bebeğime anne sütü gerekiyor gelişimi için eğer ki destek verebilecek anneler varsa allah rızası için post un altına yazabilirse çok sevinirim
Deletedmom200 Azraasel keşke Ankara'da olsaydım 😥 rabbim şifa versin evlediniza Facebook tat süt bağışı dur grup var orda da paylaşımsaniz yardımcı olan cikicaktir rabbim sizede sabır dayanma gücü versin inşallah
Gokturkum Azraasel Ankara da değilim ama yakın bir ildeyim Çorum’da yaşıyorum kargo ile göndersem süt bozulur diye düşünüyorum umarım Ankara’dan birileri yardım eder
Azraasel Deletedmom200 Bilgi için allah razı olsun orda da paylaşacağım rabbim kimsenin basına vermesin evladı için çaresiz bırakmasın inşallah
AselSisiMom Deletedmom200 Ankarada yaşıyorum canım sağarım bebeğin için Allah tez zamanda şifa versin kavuştursun yavruna 🤲
Ezgi64 Ankara da değilim üstte kalsın.Allah yardımcınız olsun bir an önce yavrunuza kavuşun inşallah 🙏 Allah acil şifa versin 😞
Deletedmom200 Azraasel amin canım amin inşallah yardımcı olan cikicaktir tüm dualarım bebeğinize olsun inşallah şifa versin
Gokturkum Azraasel kimseyi bulamazsanız tekrar yazın bana olur mu burada yaşayan yakınlarınız varsa onlardan gönderebilirim Ankara da çok Çorumlu var burada da çok Ankaralı var eğer yakın zamanda gidecek bir yakınım olursa buz küpleriyle gönderirim
Rabiyamine Azraasel yine de denedim sağmayı içime sinmiyor böyle boş çevirmeyi çay kaşığı bile çıkmıyor 😢dua ediyorum bol bol Rabbim hayırlı şifa versin canım benim 😘
Azraasel Rabiyamine rabbim büyük bu derdi verdi ama şifasını da verir elbet bi gün allah razı olsun olmayınca olmuyor