Yusufali06 Gokce1504 dikişlerim nerdeyse ilk hafta düştü ama içteki dikişlerim hala düşmedi ve sızlıyor birkaç gündür. 27 gün oldu bugün 🤷♀️
AlpBeyinAnasi Gokce1504 ilk 10-15 gün sonra ciddi oranda iyileşmişti yani oturup emzirebiliyordum oğlumu. 25 gün sonra artık ağrılar iyice hafifleşti, 40 çıktığında birşeyim kalmamıştı 🤷
vanilyakokusu fatimas27 durduğunu nasıl anladınız ? Böyle bakınca ipler belli mi oluyor. Ben bakınca göremedim acaba düşmüş müdür
vanilyakokusu Yusufali06 içerde dikiş olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Acaba benim iyileşti mi içerde olup olmadığınu nasıl anlarım
mombeto Gokce1504 aynen aynen tamamen geçti benm o zaman hiç ağrı falan kalmamıştı 20 gün sonra. Ve kesi de vardı baya dikişim vardı
birbebekannesi33 Gunde düşmeye başlamıştı baya dikisim olmasına rağmen bebekle ilgilı sorunlarla koşmak zorunda bıle kaldım hıc umursamadım acıdı ama umrumda değildi 1 gun arayla dus aldım kuru tututum 15 gunde coktan kalmamıstı hıc dıkısım hatta vajıma agzında bır fazlalık hıssedıyordum ondan baktım bı ara aynaya ne yaptıysam gecmedı ayna koydum onume bır yumak gıbı ip vardı tam orda yavasca tutup asıldım parmak kadar ıp cıktı ıcınden dusememıs 😅 bıraz mıgdem bulandı ama o an cok sukur gectı bıde kanamam bıtse daha iyi olacak
2prensannesi06 Gokce1504 geçen banyoda 1 tane ip gördüm ama gerisi duruyor mu durmuyor mu bilmiyorum bugün 20 gün oldu 🤭☺️ kanamam hala ara ara geliyor
Aydanurr123 Günde falan düşmüştü tam anlamıyla içtekilerle beraber doğumdan çıktım kanamam durmadı meğerse doktor dikişimi güzel atmamış 🤨3 saat sonunda tekrar doğumhaneye indirdiler bir kez daha diktiler çok zorlandım onların yüzünden makata kadar dikişim vardı neredeyse şikayet ettim hakkımı helal etmiyorum o doktora
Karanelo Gokce1504 aslında dikişlerin düşmesi iyileşme olmuyor yavrum tamamen iyi olman için bir süre geçmesi lazım zaten oda en az 1 ayı buluyor