nurden Haticemerve DeFactodan baktim ama daha karar veremedim ve alamadim bayrama kadar allah büyük 🙄
Cheddar Haticemerve yaz için alışveriş yaptım bi elbise giydiricem. Boynerden almıştım. Zaten bi yere gitmicez öyle foto çekilmelik🙄
Tatlican Haticemerve LC WAIKİKI elbise aldım biryere gidilmese bile balonlarla susleyip resim cekiyorum cook mutlu oluyor .onemli olan bayram anısı kalsın
Haticemerve LC Waikiki den bakıyorum bende daha karar veremedim.. İlk bebeğim ilk bayramımız heyecanlıyım güzel bir şey almak istiyorum 😊
hirosima Drnk şuan kısıtlama bişi yok karantinaya giriyoruz geçen yıl bu zamanlarda olduğu gibi yani. Heryeri kapatırlarsa biraz durulur yoksa vakalar aldı başını gidiyo
annesinin_kizi Haticemerve e bebekten çok güzel bir gömlek tarzı bir şey aldım yakası bebe yaka birazcık büyük Pantolon lcw aldım Ama lcw den elbise alıcam tekrar elbiseler çok güzel
Klcctugce Haticemerve Ben yeni almayacağım 23 nisan da zaten alıp giysiremediklerim var 😔 onları giydireceğim ama Ramazan bayramına alabilirim
Elifmoms Haticemerve bayramlık almayı düşünmüyorum. Çünkü evdeyiz gurbetteyiz eşim çalışıyor kızımla ben yalnız olacagız geçen sene ilk bayramları diye ikisinde de heves edip aldım 1 kere giydi sadece.
birboncukannesiiii Haticemerve hm kids de güzel bi indirim var sanırım ordan alcm 🥰 evde kendi kendimiZe giyinip süslencez. Byüklerle de bi görüntülü konuşma yaparız. Yani adet yerini bulsun bayramşığımız olsun 🥰😍