Gulcanayacan80 Mom0988 sey vardi hocam esim bana zorla orucumy kirdirtti gunahi banami yazilir ona mi yazilir buna iyi gulmustum😅😅
Melusina Mom0988 yorumlari okumadim ama yazan olmuştur mutlaka fix soru hocam sakız çiğnemek orucu bozar mı 🤭
Mom0988 aselrigel Onu bende bilmiyorum da tabi ki tutamaz yani eşinin yerine tutarken kendi yerine kim tutacak 😁
Melusina Mom0988 hic şaşmaz bide simdi aklima geldi biride hocaya soruyo hocam ben aslen urfaliyim orucumu urfanin saatine gore acsam mi diye 🤭
tosbikyanak-ela- Mom0988 ne yapacak ayağı sehpaya vurmak kolay tıpası yiyorsa doğursaydı onun yerine doğrabiliyosun deselerdi eminim doğumun başında Fadime bunu da sen yap derdi😀😀😀 bön bön gezinmiştir koridora 2-3 gözyaşı tamam tipik erkekler gibi 😀😀
Mom0988 aselrigel Ben dün eşime dedim de bak millet eşinin yerine oruç tutuyor sen kendi yerine tut anca 😂😂O zaman sende benim yerime tutarsan olur dedi.
tosbikyanak-ela- Mom0988 valla ben suni sancıyı aldım da anamdan doğduğuma pişman oldumm😀😀 diyebilir bencede😂😂
Dezehs Mom0988 bir yaşlı kadın Ben gençken eşim zorla orucumu kırdırdı anlayın işte 😂 Benim mi kefareti tutmam lazım yoksa eşim mi diye sormuştu Nihat hatipoğlu da eşinin günahı siz tutmayın demişti 😂
ElifkonunAnnesi Dadam izlerim o zaman ya. Netflix vardı bir ara da zamanım olmuyor diye kapattırmıştım denk gelmedim hiç ama bakarım mutlaka 😍
ElifkonunAnnesi Hacer_0393 ya tabiki bizim gibi günlük yapmıyorlar ev işini, hele ki süpürgeyi sevmiyor erkekler 😅 baksan en zor işleri yapacak güçleri var ama ucunda para olmayınca ay belim ağrıdı oluyor 🤣🤣🤣
Wexsi Ben de dun gordüm soru şu.. Hocam! Uzaylılar Müslüman midir? 👽😹😹 Beyin yakan bir soru🤣🤣 Ne tarafa bayiliyorduk🥴😵