turansmom Sari Hangi gaz ilacını kullanıyorsunuz bilmiyorum ama cogu gaz ilacının içerisinde papatya, rezene, kimyon, melisa, anason var zaten, sab simplex öneririm çok güzel gaz çıkarma yardımcısı ve ben veriyordum oğluma
Sari turansmom iki tane gaz ilacı kullanıyoruz nurse harvey’s ve biogaia kullanıyorum ama sürekli ıkınma var içi çıkcak artık ıkınırken çok üzülüyorum
turansmom Sari Bio bağırsak duzenleyici, gaz damlası görevi görmez. Biz sab kullandık çok memnunduk, birde ayağının altına acı elma yağı sürün diyorlar da onuda deneyebilirsiniz denemedim ama arkadaşlarım çok memnun kalmıştı. Ayaklarinın biraz uzaği ama alt kısmına sıcak su dolu şise olur, sıcak su torbası olur koyunda vucüdü gevşesin belki gazını çıkarabilirsin
YazarAnne Ben hiç vermedim. Ama sabah akşam hala içiyorum. Kimyon tohumu, rezene, anoson da aldım tabi çay olarak.
YazarAnne Sari gazı çok var, bazenleri hala çok ağlıyor gazdan. Ama işe yaradığını düşünüyorum tabi emziriyorsanız yediklerinizde etki ediyor
Htcnrgzl Sari Tabikide asla kendiniz bile bir fincan dan fazla içmeyin bebeğin karaciğer enzimleri ni yükseltirsiniz anlamıyorum bide çok minik yani neden bitki çayı vermek istiyorsunuz ki
Sari Htcnrgzl gazdan ıkınırken içi çıkıyor çocuğun üzülüyorum ne yapsam fayda etmiyor artık onları düşünüyorum su bile vermiyorum zaten versem mi diye düşünüyorum
Eomeoni Sari ben rezene ile karıştırıyorum rezeneyi çok kimyonu az koyup demliyorum öyle içebiliyorum normalde kimyonu hiç sevmem kullanmam da bebişime şifa olur diye mecbur içiyorum
Htcnrgzl Sari Benim bebeğim kolik artık kasik fıtığı vardı sen düşün gaz masajı maflor damla bazende biogaia kullandım mama kullaniyorsan aptamil prosyneo öneririm onun haricinde yediğine dikkat etmek zorundasın ben 4 aylık daha yediğine dikkat ediyorum ki sütüm az olduğu halde Allah korusun karaciğer lerine zarar mı gelsin
elseval Sari biz biogaia kullanmıştık.probiyotik bir damla.doktorumuz önermişti.iyi gelmişti.en iyisi doktorunuza danışın.umarım şifa olur.
elfymn Sari valla canım sen yediklerine dikkat edeceksin her yediğine kimyon kat ,her emzirmenin peşine gazını çıkar bebeğinin gaz masajı yap mesela o da iyi gelir kollarını bacaklarını oynat çocuğun
Sari elfymn ah neler yapıyorum neler o anda rahatlıyo sonra gene ıkınmalar başlıyo çok üzülüyorum bebeğimi öyle görünce Allah yardımcımız olsun 🙏
tugbakdemir Sari Ben çay bardağına yarım çay kaşığı kimyon atıp içiyordum sütümden bebeğime geçiyordu oda rahatlatıyordu
Sari Htcnrgzl Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten onlar iyi olsun yeter biran önce kurtulalım şu gaz olayından ya çok zormuş
Htcnrgzl Sari maalesef canım ama öyle yada böyle öğreniyorlar 4.aya bir gelin inşallah biraz rahatlarsiniz
goker05 Sari az kalmış biraz daha sabredin hafifler benimki de aynıydı kimyon ısrar dan dolayı vermiştim hiç faydası olmuyor gaz bence doğal bişey anladığım kadarıyla onu çekecek ve kendi çıkarmayı öğrenene kadar. Rezene asla vermedim bebeklere çok zararlı ben bir kere ictim sarhoş gibi yaptı küçücük çocuğa ne yapar kimbilir gaz anlık birşey değil sütten sonra midede kendiliğinden oluşuyor o yüzden anne yediğine dikkat edip büyümesini bekleyecek çaresi yok damlalar da boşuna anlık çözüyor benimki nurse harweys i hiç begenmedi tadını gerçekten de çok kötü tadı dereotu hiç sevmem. İki aydan sonra büyük ölçü de azalıyor gaz.
Sari goker05 hadi inşallah bende vermek istemiyorum ama bi çare olur diye işte düşündüm doktorada sordum tavsiye etmedi