Sari Hanımlar bebeğim 38günlük çok gazlı bir bebek gaz damlası kullanıyoruz ama fayda etmiyor sürekli ıkınıyor rezene vermelimiyim siz veriyomusunuz ?
Kwsr Sari ben verdim ama doktorum verebilirsn demişti. Her doktor verdirmiyor. Rezene kimyon anason vermiştim ben ara ara . Bence doktoruna sormalsin
elseval Sari kendinizde rezene ve papatya çayı içerseniz etkisini görürsünüz.eğer denemediyseniz tabi.genelde doktorunuza danışmadan birşey vermeyin bence
Momndssd Sari çok sağlıklı değilmiş bebeğe vermek, okuduğum ve araştırdığım kadarıyla bu şekilde biliyorum ama doktorunuza danışmak en iyisi.. ben bebeğime vermiyorum ama günde 2 fincan rezene, 1 fincan da kimyon demleyip içiyorum
Sari Zelisblt bende içiyorum kayınvalidem çocuğada ver iki kaşık hemen iyi gelir dedi ama korkuyorum su bile vermiyorum
Ef24 Sari bence siz kendiniz için çocuğa direkt vermeyin 4 yaşından önce önerilmiyor rezene, anason falan
elseval Sari biz biogaia kullanmıştık.probiyotik bir damla.doktorumuz önermişti.iyi gelmişti.en iyisi doktorunuza danışın.umarım şifa olur.
Gizem_Teo Sari aynı durum bizdede vardı. Doktor metsil diye ilaç verdi hiç yararını görmedik. Daha sonra Nurse Harvey’s bitkisel gaz giderici aldık aşırı memnunuz tavsiye ederim. Doktoruna sorarak kullanabilirsiniz. Rezene direk bebeğe vermiyorum doktor önermiyor. Kendim içiyorum sütümden geçiyor.
Sari Gizem_Teo gaz giderici damlayı bizde kullandık 30günden fazla kullanılmaması gerekliymiş kutuda öyle yazıyor onu bıraktık
Ef24 Sari kiraz çekirdeği kemer var veya çorabı ısıtıp giydiriyorsunuz denediniz mi gaza çok iyi geliyor bebeklerde tavsiye ederim
Gulayaksoy 3 aylik bebegim dogdugumdan beri veriyorum doktorum tavsiye etmisdi.Sizde danisin isterseniz doktorunuza 🙏
elfymn Sari kendiniz için rezeneyi . Bir kaç doktor 1 yaşından önce bebeklere rezene verilmesini uygun görmüyo beyinlerinde hasar bırakabilirmiş , benim bebeğim de gazlıydı ben sabah akşam rezene içtim bebeğime de gaz damlası kullandım
Eomeoni Sari ben rezene ile karıştırıyorum rezeneyi çok kimyonu az koyup demliyorum öyle içebiliyorum normalde kimyonu hiç sevmem kullanmam da bebişime şifa olur diye mecbur içiyorum
elfymn Sari valla canım sen yediklerine dikkat edeceksin her yediğine kimyon kat ,her emzirmenin peşine gazını çıkar bebeğinin gaz masajı yap mesela o da iyi gelir kollarını bacaklarını oynat çocuğun
Sari Ef24 karnına havlu ütüleyip ılık ılık koydum ama faydasını görmedim ayaklarına masaj yapıyorum karnına yapıyorum o anda rahatlıyo sadece iki dakka sonra gene başlıyor ıkınmalar
Eeisitan Sari doktorumuza sormuştum bende rezene ve kimyon verebilir miyim diye rezene verme kimyon verebilirsin demişti bende sadece kimyon veriyorum