Cheddar Eesay hele haftasonları akşama kadar bulaşık makinesi doluyo taşıyo yetmiyor elde yıka kurula kaldır ellerim katır kutur oldu. Tam tezgah bomboş oluyo 1 saat sonra bardak çanak afafsja. 3 kişiyken böyle 😬
Pares birkusannesi Beşamel soslu etli krep, sebzeli bulgur pilavı, ezo gelin çorbası salata tatlı olarak da gelin çantası 🥰
Deniz_kvk birkusannesi once eti kavuruyorsun . Sonra sogan , julyen dilimlenmis havuc ekleyip kavuruyorsun. En sonda pirinci ekliyorsun :) bunun ozel pirinci de var ama bulmak birqz zor
3children1mom birkusannesi Mazgala 😋 Bende bugün Nohut yapicam 😂 Pilav 😂 Tatlı da esim bisküvili pasta istedi hem sana kolaylık olsun hem bana afiyet olsun dedi 👀😂
3children1mom EmineYilmaz Tatlıyı esin mi yapicak 😳 Benim esim de bi tek et yemekleri yapmayı sever birde çiğ köfte 😂
BurcuKucuk birkusannesi mercimek çorbası , patatesli bezelye yemeği, pirinç pilavı , köfte , salata , bisküvili pasta ve limonata
Balli_pastamm birkusannesi Yogurt corbasi🍵 Fırında tavuk patates🍗🍟 Nohutlu pirinc pilavi 🍚 Kemalpaşa tatlisi 😋👌
3children1mom EmineYilmaz Afiyet olsun o zaman😂 Ben künefeyi hic ev de yemedim ama dışarda yediğim zamanlarda midem bulanıyor meden acaba ağır geliyor belkide bilmiyorum Peynirin den mi yoksa sıcak ondan mi acaba 🤔
EmineYilmaz 3children1mom ağır geliyordur kuzum. Eşim direk künefe peyniri alıyor mesela birde şerbetinin şekerini fazla koymuyoruz
41esra 3children1mom şok A101 de falan hazır künefeler var fırında 12 dk tutup kendi yaptığım şerbeti döküyorum baya lezzetli oluyor ağırda değil 😋 evde de dil peynirinden yapıyorum o da güzel oluyor
3children1mom birkusannesi 😂😂 kiz ne bileyim antin kuntin isim hic denemedim ondan adını unutuyorum hep 😂
3children1mom EmineYilmaz Yaa evde kuymak peyniri var ondan olur mu öylece duruyor buzlukta birde evde deneyim🤔
birkusannesi 3children1mom ahahahah doğru valla 😂 bu arada çok teşekkür ederim fikir için hemen kalktım yaptım sayende muz çürüme derdinden kurtuldum ❤️
EmineYilmaz 3children1mom olmaz canım o bence ama araştır tuzsuz köy peyniri gibi bişi künefe peyniri