birkusannesi Kızlar akşama menüm belli ; Kremalı Tavuk Çorbası Nohut Yemeği Pirinç Pilavı Bol yeşillik salatası 💐 Henüz tatlıma karar veremedim ev de biraz fazla muzum var bozulmak üzereler onlarla ne yapabilirim hem öneri hem de siz akşama ne yapacaksınız bana da yarına fikir olsun hepinize hayırlı bereketli Ramazanlar 🙌🌸
Bebegim_28 birkusannesi yemek henüz belli değil 🤷♀️ ben buzluğa atmalık muzlu mozaik pasta yapmıştım kahve yanlarına güzel oluyordu 🤭
Cheddar birkusannesi magnolia yapabilirsiniz muzlu:) bugün hiç halim yok regl olucam sanırım bir çorba bi de menemen yapıcam zaten çok bişey yenmiyor çorbadan sonra
EmineYilmaz birkusannesi tel şehriyeli yoğurt çorbası Patates püresi üzerine misket köfte Pilav Salata Tatlı olarak künefe yapacak eşim 😍
birkusannesi Cheddar evet haklısınız ben de yiyemiyorum pek ama eşim sahura kalkmadığı için yiyor mecbur iftar da çok çok 😊
Eesay Cheddar hay aklını seveyim Nur. Ben de adet oldum yerimden kalkasım yok, menemen yapıyım ben de çay may oh😂
3children1mom EmineYilmaz Tatlıyı esin mi yapicak 😳 Benim esim de bi tek et yemekleri yapmayı sever birde çiğ köfte 😂
Bebegim_28 birkusannesi yani ben çok sevdim öyle doyumluk değilde kahve yanlarına çok güzel oluyor tabi arkadaşlarım çok beğenmişlerdi. Tabi siz akşama düşünüyorsanız daha farklı seçenekler olur. Nefis yemek tarifleri var ya YouTube da çok güzel tarifler var ben herşeyi ordan yaparım
Merveekose Tavuklu Buğu Kebabı, patates kızartması Pirinç pilavı, erişte çorbası, ayran Tatlı da cheskek 😛💃
birkusannesi Merveekose ahhh cheesecake en sevdiğiiiim ben de yarın için eşime malzeme aldırayım da yapayım 😌
Cheddar Eesay valla en güzeli şimdi domates püresi söyledim domateste rendelemicem 😂 yanına kahvaltılık çay mis gibi😻
Deniz_kvk birkusannesi her gün menu postu açilmasi ne guzel :) fikirde oluyor. Benim menumde : yayla çorbasi, taze fasulye yemegi, kavurmali afgan pilavi, salata, tatliyi hafta ici disardan aliyoruz. Haftasonu kendim yapiyorum :)
Canparcam_ birkusannesi ✔️ Yayla çorbası 🥣 ✅ Beşamel soslu fırında patates 🍟 ✔️ Pizzaaaa 🍕🍕 ✅ Kolaaaa 🥤 ✔️ Kemalpaşa tatlısı 🧁🥮 🤗🤗
Dogavesultan birkusannesi muzları küp küp doğrayıp kremşantiyle karıştırın içine biraz fındık kırığı biraz pudra şekeri birazda tereyağ eritip rulo şeklinde sarın atın buzluğa hem dondurma gibi oluyor hafif ve lezzetli benim buzluğumda genelde olur kahve ve çayın yanına çok güzel oluyor akşam yemeği ben daha düşünmedim bakıcam bişeyler burdan fikir alırım