Nezzz_ Teemo07 sudocrem ne kadar acaba?ben bepanthol kullamiyrm getirde indirim olunca iyi oluyr indirimli gelmis oluyo ama bu kremide cok ovuyorlar bunu fiyati nwdir
nurelem 36DorukEgemm36 bize unibaby çok iyi geliyordu simdi sebamed kukkanıyıruz pek etki etmedi kantoron yagı aldım o da etki etmedi sanki
Teemo07 Nezzz_ ebebekte suan 400 gr 114 TL. Cimri. Com sitesinden daha uygun fiyatlı satış noktaları bulabilirsiniz
Ssssraa Pişik olmayan bebeğe neden durduk yere sudockrem kullanıyorsunuz ki, o aylarda kolay kolay pişik olmazlar zaten. İş ek gıdaya geçtikten sonra oişik olmamasında maalesef🤦🏻♀️ Oğlum yaşından sonra pişik olmaya başladı.
Kk41 36DorukEgemm36 Her defasında kullanmayın sudoyu.Ben kızarınca kullanıyordum ama içeriği hiç iyi değilmiş o yüzden bıraktım çok mecbur kalmadıkça sürmüyorum . Bepantol güzel önleyici olan
annecik123 Aysedgn doktormu önerdi acaba benim bebeğüm 4 aylık bende kullanabilrmiyim bebeğimdede pişik oluyor
Eymntuba 36DorukEgemm36 Bepanthol pişik kreminden memnunum Ben her altını actığımda ılık suya temizleme pamuğun ıslatıp önce güzelce siliyorum kurulafıktan sonra da Bepanthol pişik kremini sürüyorum ıslak mendil hiç kullanmıyorum
Keremg 36DorukEgemm36 kesinlikle bepanthop baby. Mustela falan kullandım değiştirdim hiç güzel değil kalıntı kalıyor. Fiyatıda iyi indirimi takipmederseniz alabilirsiniz ve uzun süre gidiyor
Esmaerol 36DorukEgemm36 ek gidaya geçtikten sonra pisik olmaya başladı bi kac tane degistirdim en son mustela kullanıyorum suan güzel bakalm
kullanici_adi_yok 36DorukEgemm36 pişik kremi yerine kantaron yağı kullanıyorum az bi kızarıklık olsa bile hemen alıyor