PoncikKaan Blackcloud Karın kası için pamela reif öneririm. Chole de iyi ama reif daha bir etki ediyor bence bacak inceltmede chole ting yapıyorum pamela bir tık zorluyor 😊
Deryas Merhaba bende günlük olarak chole ting karın kası ve 20 dakika vücut çalışıyorum ardından 1 mil leslie yapıyorum termal taytla birlikte. Yeni başladım kilom 65. Bakalım etkisi olacak mı?
Elele Blackcloud 3 haftadr leslie yapiyordum 2 gün önce chloe ting de başladım ikisini bir yapıyorum yemeğe de dikkat ediyorum 3 haftada 5 kilo verdim inşallah chloe ting sayesinde biraz da incelirim 🙈
Asafeymeninannesi Blackcloud Şöyle İngilizce kelime içeren başlıklar görünce forum dışında başka bir yere mi girdim düşüncesi çık aklımdannn 😅
Blackcloud KardelenYB Olsun cano bir taneside olur ben kilo vermemi incelmemi falan hızlandırmak için ikisini bir yapicam.
KardelenYB Blackcloud çok iyi özellikle cting süper fena yağ yakıyor ama benım vaktim olsa yaparım yani hepsını .Ama işte kızdan nefes alacak vakti zor buluyorum bazen onu ayağımda sallarken genelde buraya giriyorum 😂😂