Blackcloud Bugün itibariyle başlıyorum inşAllah kilo almaya başlamışım yine, sahurda az yiyip iftar sahur arası bol su içmeye çalışacağım, iftarda da hafif ve az yiyeceğim yeter gayrı, var mı benimle beraber başlayan?💪🏻😂
Matmazell_ Blackcloud chloe 2 weeks karın yapmaya başlamıştm aşkım kızım sağolsun izin vermiyo yaparken 😅 leslieyi de aynı şekilde bacaklarıma sarılıyo 😂 15 dkkadan başlamştm yarn uyuduğunda tekrar başlıym 😊
PoncikKaan Blackcloud Karın kası için pamela reif öneririm. Chole de iyi ama reif daha bir etki ediyor bence bacak inceltmede chole ting yapıyorum pamela bir tık zorluyor 😊
elifhanimm Elif ting oldum bebem sayesinde tüm gün oynat zıplat bunlara halin kalmıyor ama sizi takip ederim
Bademll_eda_ elifhanimm merhaba benim bebeğim 4 aylık sadece emziriyorum ama kilomdan hiç memnun değilim siz nasıl zayıfladınınız benimlede paylaşır mısınız🌸
elifhanimm Blackcloud tatlı yiyemiyorum hiç sevmem ara sıra sütlü bişeyler yerdim şimdi süt diyetindeyim onlarda yok. Ben tuzlucuyum üzerime kadın günü atın ne varsa yerim tüm patatesli bulgurlu yufkalı ne varsa bana atın😂
Papatyannesi Blackcloud İnan hiç bilmiyorum uzun zamandır tatrılmadım. Aram iyi değildir tartılarla🤦🏻♀️ Ama şöyle söyleyeyim beli ince baseni geniş cinstenim🙃4 kg aldım hamilelik boyunca doğumdan sonra fittim. 7 aylık oldu oğlum ben her geçen gün kg aldım süt için ve şuan baya fazlam var 🤦🏻♀️ Çikolata yemiyorum bir haftadır ekmeğide kestim. Egzersizle destekleyip vereceğim inşallah🤭 ay çok uzun olmuş🙃