Katya Aysel_11 6 aylık bebeğim var. 4. Ayda düz kafa demişti doktor. Hep aynı yöne yatıyordu. Doktor böle deyince dikkat ettim bir tarafa yamuk bi kısmı da gerçekten dümdüz kafasının. O günden sonra aksi yöne yatırmaya çalışıyorum ama zor oluyor tabi. Uyuduktan sonra yönünü değiştiriyorum o zaman pek anlamıyor zaten kendi dönemiyor.
Aysel_11 Katya yok canım ebe de öyle yap dedi havlu koy dedi ama yok ıkıldıyo dönemeyince uyumuyo bile elletmiyo da kızıyo gene aynı yapıyo
Aliveannesiiii Aysel_11 çoook erken daha düzeliyor merak etme bende çok takardım doktorum 1yaşına kadar düzelir dedi gerçekten düzeldi ama hep dengeli yatırmaya çalış oğlum hep sağ tarafına yatardı çok uğrastırdı ama bir o tarafa bir bu tarafa derken düzeldi🙏🏻
Aysel_11 Nuris60 yan tarafı canım banyo yaparken falan çok belli oluyo korkuyorum düzelmiycek diye siz dikkat edinde düzelir inşallah
Ftmsrt Aysel_11 bizimde öyleydi düzeliyor. Anne yanı beşiğinde sağa bana bakıyordu sürekli ayak ucunun olduğu yere artık kafasını koyuyorum solundan bana bakıyor şimdi sürekli de kontrol edip sağ sol düz yapıyorum. Anlatabildimmi 🙈🙈😀
Aliveannesiiii Aysel_11 havlu veya müslin bezi rulo yapıyordum destek olatak koyuyorduk bazen her iki tarafına bazen sadece sağ ve sol tarafına böylelihke istese de çeviremiyordu kafasını
Ftmsrt Aysel_11 valla canım bizim kız da öyleydi ilk etapta o inat etti ben inat ettim sağa dönderdi uyumadım sola dönderdim yine var hafif ama eskisi gibi değil. Hatta babası kafasını tutardı ben pışpışlardım çok uğraştık
Aysel_11 Nuris60 düz olan tarafa havlu koy dedi ebe yastık da olur ama benim ki hiç bi şeyi tutmuyo ittiriyo onu gene bakıyorum sırt üstü
DenizOzlem Aysel_11 reflü yatağına yatırıyordum ben o aylarda, yatağın kenarlarında yastık gibi çıkıntılar vardı, yatırırken her seferinde farklı tarafa sırtını yaslıyordum, tam yan yatırarak değil de hafif meyil gibi düşünün, mecburen o tarafa yatıyordu.
Aysel_11 DenizOzlem ben almadım kusarsa alırım demiştim çok şükür öyle bi şey yaşamadık ama yanda yatıramıyorum hiç kızıyo yatırınca
Aysel_11 Yesilimm canım yapıyorum uyurken ama sırt üstü uyuyo zaten hep gene o tarafa döndürüyo nasıl baş edicem bilemiyorum artık
Gin Aysel_11 hiçbir şey yapmadık😹 başlarda kafasını çeviriyorduk hep aynı yere yatmasın diye ama beş dk geçmeden aynı pozisyona dönüyordu inatla. Saldık gitti😹
Aysel_11 Gin valla benim eşimde boşver uğraşma kendi kendine düzelir belki diyo bakalım nolucak en son bende salıcam yani
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Aysel_11 düz kafa önleyici yastıklar var canım e bebekten satın almıştım ben 6 aylık olana kadar kullanabiliyorsun 29 TL falandı ben aldığımda.çok şükür kafa yapısı düzeldi
Aysel_11 Nisa_Ada_Momy_Dilsad ben de aldım ama yatmıyo nedense uyku bile uyumuyo yatırdığımda inatla yatırayım mı uyumayınca da huysuzluk yapıyo ayy neler çektircek bize bilmem cadı kız