Aysel_11 2 buçuk aylık bebeğim var ve kafasının bir tarafı düz ve kafama çok takıyorum düzelir mi hep o tarafa yatıyo bir türlü aksine yatıramadım yanda yatmıyo düzelir mi nasıl düzelir başına gelen var mı
Kalbim11 Aysel_11 annesi düzelir merak etme oğlum 4 ay 16 günlük dol tarafı düzdü sag sol yaptıra yaptıra baya duzeldı inan düzeliyor yatıs sekline dikkat et
Aysel_11 Kalbim11 ediyorum ama bizim de sol düz sağa bir türlü döndüremedim yok sırt üstü yatıyo hep ve kafa direk sola dönüyo
Aysel_11 Mayisannesi34 ilkte hiç düşünemedim sonradan fark ettim yastık falan aldım ama fayda eder mi bilemedim
Gin Aysel_11 zaman olarak farkına bile varmadım ama şimdi 2,5 yaşında hiç düzlük yok🤣 küçükken hep anlattığınız gibi aynı yönde yatar dururdu. 😅
Kalbim11 Aysel_11 bizimde öleydı canım sola yatkınlık vardı hic dönmezdi sağ tarafında kırık vardı boynunu yavas yavas hareket ettır sag sol yaparak sağ tarafına oyuncak tarzı ilgisini cekicek renkli seyelr koy
Gin Aysel_11 hiçbir şey yapmadık😹 başlarda kafasını çeviriyorduk hep aynı yere yatmasın diye ama beş dk geçmeden aynı pozisyona dönüyordu inatla. Saldık gitti😹
Kalbim11 Aysel_11 sabırlımol cnaım cok zor biliyprum inan o dönemden bende gectım sabret yavas yavas olcak emın ol duzelıyor
DenizOzlem Aysel_11 reflü yatağına yatırıyordum ben o aylarda, yatağın kenarlarında yastık gibi çıkıntılar vardı, yatırırken her seferinde farklı tarafa sırtını yaslıyordum, tam yan yatırarak değil de hafif meyil gibi düşünün, mecburen o tarafa yatıyordu.
Aysel_11 Mayisannesi34 çok teşekkür ederim ya bi akrabamız 3 aydan sonra yastık kullandım düzelmedi dedi de
Busra9290 Aysel_11 aynı durum bızdede var bızde ıkı ay 23 gunluguz Hep sol tarafa donduruyo ne yaptıysam saga donduremedım duz kafa yastıgı sıparıs ettım ınsallah ıse yarar
Nuris60 Aysel_11 benimksi de olee basinin yan tarafı hafif çökük bı sekilde belki de orda saç yok diğer tarafta var ondan mı öle gozukuyo anlamadim yani sİmdi bı kaç gündür diğer tarafına yatırıyom 5 ay 7 günlük acaba düzelir mi bilmiyom ne zmana kadar düzelir
Aysel_11 Nuris60 yan tarafı canım banyo yaparken falan çok belli oluyo korkuyorum düzelmiycek diye siz dikkat edinde düzelir inşallah