Dilruba12 incinmissin_dedi evet aslında normalde kiloluydum hep diyet falan yapıyordum hatta ama hamilelikten sonra 15 kilo verdim🙁
Gfgfd incinmissin_dedi düzensiz yemek yemekte iştahı bozuyor öğünlerini kaçırmaman gerekiyo cnm bende 168 boyum 58 kiloyum 65 kilo alsam çok iyi olacak
Bugrahanannesi incinmissin_dedi evet öyle diyetisyene gidiyorum listeyi nasl paylaşmki resm yüklemedim ben hiç buraya pek aktif değilim burda
Bugrahanannesi Merila kan değerlerime troit vs herşeye bakıldı zaten bunlar genelde hep normal çıkar bende genede istedi doktor kansizlk çıktı onada ilaç vs. Yazar herlade 1, 2 gün sonra tekrar çağırdı bakalım ne diyecek
Papatya-00 civcivinannesiii emziriyorum bir şey olmadı ne demek ya 🤦🏻♀️ Emzirme sonlanana kadar içmeyin lütfen şöyle şeyler yazık günah
civcivinannesiii Papatya-00 canım tabikide önce oğlumun sağlığı ama kuzenim de bebeği 3 aylıktı içiyordu benim oğlum 6 aylik ek gıda ya geçtik şuan sütum ona çerez niyetine içiyor zaten oğluma zararlı bisey olsa asla içmem
Bugrahanannesi incinmissin_dedi megamax herbilife gibi tozlar var içi beyaz milkshake tarzinda ondan Bahsetmiş olabilr arkadaş ben bi ara megamax kullanıp kilo almıştm ama midem kaldirmayıp biraktim ve geri kilo vermiştim 🤷♀️
Bugrahanannesi incinmissin_dedi bende zaten şuan kullanmıyorum dokunmuştu biraktim doktorun tek dediği yemek ye düzenli kahvalti et felan