75kinalikuzu incinmissin_dedi bende ayni48 kiloyum hiç kilo alamıyorum 12 yaşında kızım benden büyük duruyor herkez çok zayıfsın diyor piskolojim bozuldu
Merila Bugrahanannesi merhaba hangi tetkikler yapıldı acaba ve listenizi paylaşma durumunuz var mı rica etsem 🤭😃
Bugrahanannesi Merila kan değerlerime troit vs herşeye bakıldı zaten bunlar genelde hep normal çıkar bende genede istedi doktor kansizlk çıktı onada ilaç vs. Yazar herlade 1, 2 gün sonra tekrar çağırdı bakalım ne diyecek
civcivinannesiii incinmissin_dedi canım bende senin gibi kilo almak istiyordum benim bir kuzenim var toz gibi bir ilaç içiyor 2 kutu too karnına sabah öğlen akşam içiyor bir çay kaşığı yarim çay bardağı su ile alıyor 43 kilodan 63 kilo oldu zararsız kesinliklenyan etkisi yok bende kulanıyorum 47 48 den yukarı çıkmıyordum şuan daha 1 ay bile olmadi kulanali 51 kilo öldüm hatta Emziriyorum bile oğlumu hiç bisey olmadi sanada oneririm ablamda kulanıyor bende zayıflıktan bıktım artık ama şimdi çok mutluyum seni anlıyorum
Papatya-00 civcivinannesiii emziriyorum bir şey olmadı ne demek ya 🤦🏻♀️ Emzirme sonlanana kadar içmeyin lütfen şöyle şeyler yazık günah
Ballilokmamelmaliturtam incinmissin_dedi Çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen bende kilo almak istiyorum
civcivinannesiii incinmissin_dedi hayır eczaneden değil kadın bir yerden sipariş ediyor sana getirtiyor canım sana numarasını verim istersen bir konus ceylan yonlendridi dersen anlar o
civcivinannesiii incinmissin_dedi garip olcak ama ismini bende bilmiyorum canim🙄bir kutunun içinde beyaz isim yok içinde toz gibi bir ilaç tadida lezo gibi toz mece suları olur ya aynen o
incinmissin_dedi civcivinannesiii ay canım kusura bakma ama ben pek ikna olamadım. Seninle alakalı değil sakın yanlış anlama ama reçetesiz bi şeyi asla kullanmam yada doktor tavsiyesiz. Sana iyi gelmiştir ama belki bende onu tetikleyen bi değer bi hastalık vardır. Gene de çok teşekkür ederim değerli yorumun için ❤️
civcivinannesiii incinmissin_dedi canım estağfurullah kim olsa senin anladığını söyler için rahat olmadıysa tabi kullanma bende kuzenime güvenerek içiyorum bakalım ne olcak insalalh sende kilo alırsın en kısa surede canım 🙏🌹
Bugrahanannesi incinmissin_dedi megamax herbilife gibi tozlar var içi beyaz milkshake tarzinda ondan Bahsetmiş olabilr arkadaş ben bi ara megamax kullanıp kilo almıştm ama midem kaldirmayıp biraktim ve geri kilo vermiştim 🤷♀️
Gfgfd incinmissin_dedi düzensiz yemek yemekte iştahı bozuyor öğünlerini kaçırmaman gerekiyo cnm bende 168 boyum 58 kiloyum 65 kilo alsam çok iyi olacak