Aysenur42 Canım benim bebeğimin de hiçbir çabası yoktu. Artık korkmaya başlamıştım. 6 ay 21 günlükken birden bire dönmeye başladı. Şimdi 2 gün oldu katiyen koyduğumuz yerde durmuyo dön babam dön 😅 Hayır bir de geri sırt üstü dönmeyi beceremiyor. Bütün günümüz onu geri sırt üstü döndürmekle geçiyor. Oyun yaptı iyice. Sizin için de daha erken bence. Endişelenme.
ElifKaratas Aysenur42 çok sevindim ya ne güzel çok tatlı olmuştur o hallerı 😘😘🙏🙏🙏☺️Evet geç dönen tembel bebekler kervanındayız bzde😘😍
ElifKaratas Miskokuluevlat koyuyordum artk koymuyorum daha rahat dönsün diye koymaya devam edim ozaman 😘
Emelimsi ElifKaratas aynenn :) ben de nie ayağa kalkmıyor diye dertleniyordum ama arkadaşımın bebeği geceleri her uyandıpında ayağa kalkıp zıplıyormuş :))))
Mucizem006 ElifKaratas üzülme canım benimkide alkıştır bay baydır onlarıı bilmiyo çünkü hiç işine gelmiyo😂😂
AlyaBaby ElifKaratas her bebek farklıdır canım benım kızımda 4.5 ayda artık tam tur dönüyodu şimdi 5.5 aylık fırfır dönüyo 🤔 kılosu nasıl kılolu bebekler daha geç dönebiliyor galıba 🥰 en önemlisi bu konuya doktorunun ne dediği🙏🏻
ElifKaratas AlyaBaby doktoruma sormadım Canm 6. Ay kontrolünde sorucam ya doğduğunda kılolu doğdu Oyzden kılo alımıda iyiydi tombul bir bebek belki de oyzden döneniyordur
ElifKaratas SinemArasBoran kaç kılo Canm göbekli mi benmkinin göbeği çok büyük Sanrm göbekten dönemiyor
ElifKaratas Emelimsi haydaaa bak hiç öyle düşünmemiştim😘😂yat kızımsen daha yat boşver dönüpte nabcan diyorum şuan kızıma