Baynimir ElifKaratas oglum 5, 5 aylikken sadece sag ve sola donuyordu. Simdi 6,5 aylik hala ayni yuzustu donmeye hic niyeti yok. Doktorumuz bazi bebekler tenezzul etmez, ihtiyac duysaydi donerdi dedi. Korkulacak bir durum degilmis
Civcivannesi ElifKaratas canımmm sıkmz kendini yspansa bat yapamayanda var benimki 6ay 22gğnlük yuvarlsnsmıyor
Aras318 ElifKaratas bnm oglum 3 bucuk aylikken dönmeye basladi ama burda benim katkimda var cok egzersiz yaptirdim dönmesi icin sende yaptir cnm bir haftaya kalmaz döner:) bebegini sirt üstü yatir bacaklarini hafif kaldir önce saga yuz ustu döndur ikinci denemende sola döndur ama hergun yaptir bak sonra nasil dönucek:) youtubede bunun ile ilgili video var ona bakarak yaptirabilirsin bebisine bebeklere dönme egzersizi yazarsan cikar karsina:)
balkizimmm ElifKaratas kızım 4 aylıkken sadece sağdan yüz üstü donebiliyordu, şimdi 5 aylığız her iki taraftan yüz üstü dönebiliyor , ama 2 dakika sonra bağırıp beni geri çevirin diyo😂
Ikicocukanasiyioldum ElifKaratas biz de 5 ay 25 günlüğü aynı durumdayız sağ sola dönüyor epey hareketlendi ama hala düz koyup ters bulamadım :)
TalhaEnes ElifKaratas benim oglum 5 aylikken desteksiz oturabiliyorken 8 aylikken dönmeye başlamıştı simdi 9 aylık dönebiliyo olmasina rağmen oyle kanepe altinda falan gezmiyo .kilosu fazla doktor kolay kolay hareket edemez napsin cocuk demişti
ElifKaratas Balkizim61 anladım Canm çok sağol 🙏 demekki bu da birnevi bebeklere kalmış bişey rahatladım vallahi sağol
Birgaripanne ElifKaratas Ben de kafama takıyorum sizin gibi. Bizim yüz üstü yatırınca direk sırtüstü dönüyor. Sırtüstü yatırınca anca çırpınıyor. Hiç çabası yok. Ama mutlaka vardır bir zamanı. Sonuçta her çocuğun hazırbulunuşluk düzeyi farklı. Ve dönmesi çok da iyi birşey değil. Hiçbir yerde bırakamayacaksın dönünce.
Betlll ElifKaratas bnm kızım şuan 7+13 aylık 6.ayın sonunda sönmeye başlamıştı şuan tüm odayı dönerek tavaf ediyo 😂😂
cokcocuklu ElifKaratas 6 aylik hala dönmedi sağ sola yanlıyor ama tam dönemiyor malesef beklemedeyim bende 😏
Deletedmom115 ElifKaratas 4. Ayda dönmeye başlarlar genelde demek ki senin bebeğinin biraz daha zamanı var.