Mutluyuva Bebeğin kırkı çıkınca ne gibi değişimler oluyor bebekte bebeğim iki hafta erken doğdu ve çok minik korkutorum incitirim diye
Karanbuse11 Mutluyuva bizimde 2 gün sonra çıkacak 40ımız bakalım bende merak ediyorum bi değişiklik olacağını sanmıyorum ama
Hulyaemirasim Bizim 41.gunu uyku duzenimiz degismisti. Gece gunduz ayrimi yapmaya baslamisti cok sukur ki 😊
Hulyaemirasim Mutluyuva rutin olusturdum saatlerimiz oldu hep uyku saatlerimz sabitti mama saatlermizde oyle o sekilde alstik devam ettk yani saat kavramni bebegnzin istedgne gore degl siz ayarlayin rutin olusturmanizi tavsiye ederm
Sevdamavi Mutluyuva ah kuzum neler geçiyor ben lohusa psikoljisi bile yaşayamadım bebeğim 50 günlük 2 gün önce acil ameliyata girdim 10 gün yasak kucagıma almak neler geçmiyor ki sabret
iki_prenses_annesi201 Mutluyuva merak etme cnm çabuk büyüyolar bi an sanıyosn hiç bugünlr geçmicek ama inn geçiyo 😊😊 bnm jızm 3 ay çektirmeye kalktı şmdi 9 aylk çok iyi büyüynce daha iyi oluyo. Sdce çok hrktli okdr 😃
Mutluyuva Sevdamavi Allah yardımcın olsun canım doğru diyorssun her halimize şükür etmek lazım Allahım sanada şifa versin rabbim
srpgnr 40’ından sonra da 2 saatte 1 mi emziriyorsunuz benim kızımda 15 günlük 2 saatte 1 uyanmaktan çok yoruldum 😞
Tokgozss @Mutluyuva bizde değişim oluyor bence bebekte olduğunu sanmıyorum bebekler anca 3 ay sonra uyku olsun gaz olsun dünyaya alışma açısından değişimler oluyor canım İnan. Ama her bebek için geçerli değil
cokgezenti_30 Mutluyuva hiç bir değişiklik olmadı olmaz da 40 çıkması bebeğe ait birşey değil anneye ait birşey ama toplumda be yazık ki beneğe mal ediliyor bu olay