SeherAren oglumkizim çok teşekkür ederim malum durumlardan dolayı çıkamadık 50 günlük olacak aslında en iyisi bu hafta randevu alıp çektirmek.
ipekk05 Burcinisp sadece çift bez mi bağladınız bazıları kanguru da gezdirin falanda diyo bizimde sağ kalça 58 çıktı sol 60 çıktı kafaya çok taktık eşimle kucağıma almaya korkar oldum piskolojikmen 😔
semaahmet oglumkizim çift bez bı ay başka çözümü yok zaten kuzum bizde yaşadık çift bez tak öyle atlattik
ipekk05 semaahmet sadece çift bez mi taktınız arasına havlu vs de koydunuzmu bizim sağ kalça 58 çıktı çok kafaya taktık eşimle ya altını bezlerken bacaklarını kaldırmaya bile korkar oldum piskolojikmen 😥
semaahmet ipekk05 Hatırladığım kadar aynı ölçülerde sizinle biz çift bez taktik sadece öyle geçti ama bir ay takmanız lazım cikarmadan
ipekk05 semaahmet bir beden büyük aldım bezini çift şekilde bağlıyorum siz bu süreçte kanguruda kullandınız mı birde gaz mesajı yaparken bacaklarını ileri geri ittirmeye devam ettinizmi acaba biz biraz gazlıyızda
ipekk05 Burcinisp bu süreçte gaz masajıda yaptınız mı bacaklarını ileri geri yaparak biraz gazlıyızda
semaahmet ipekk05 hayır canm hiç bişey yapmadım masaj da yapmadik ellemedim bı sure masaj içinde bacaklarını oynatmadan sadece karına yaptım cnm
Eymen_ayaz16 Biz bir buçuk aydır aparat kullanıyoruz tıp 1 tıp 2 bizimde doktor çift bez artık önermiyoruz dediler eskide kaldığını ve bı ise yaramiycağini söyledi apart alıştık sayılır inşallah geçer