AselLinaK oglumkizim böyle durumlarda mutlaka bir kaç doktorun görmesini tavsiye ederim size bize kalça cikikligi var denildi ultrasonu çeken doktor büyüklere çekilen gibi çekmiş 4 doktora götürdüm çocuğu boncuklu aparat kullandım 10 gün kalça cikikligi var diye bizim değerler 60 şuan kalça cikikligi yok dedi çocuk ortopedi doktorumuz gerçekten varsa da Allah şifa versin yavrunuza ben çok ağlayıp yıprattım kendimi ama geçiyor Allah’ın izniyle merak etmeyin
oglumkizim AselLinaK Allah şifasını versin sizede canım 60 olması gereken bir değermiş. Zaten tip2a bile yeterliymiş ama takip öneriyorlar gerileme olmasın diye bende tekrar gidicem İnşallah geçmiştir usgye eşim girmişti benim o saatlerde randevum vardı belki diyorum eşim beceremedi derecede sapma falan oldu bilmiyorum zor ya kafam karmakarışık
oglumkizim Burcinisp Eşimin kuzeninin eşi cerrah ona göstermiştim problem yok dedi 🤷 ama içim rahat değil 8 mayısta tekrar götüreceğim inşallah çekilirken hata olmuştur değerlerde kafama takmaya başladım çünkü 2 çocuğumda bu probleme rastlamadık genelde önceki çocuklarda varsa yatkınlık olurmuş
Burcinisp oglumkizim Benimde ilk çocuğum da bir şey yok o çeken kişinin de düzgün çektiğinden pek emin değilim o yüzden başka yerde çektireceğim ama takılmayın benim kuzenimde de vardı bez takmayla düzeldi
Bayezidin_annesi oglumkizim Canimim tekrar cektirdik ultrasonu sadece sag kalcaydi bi onceki degeri 57ydi şuan 60 cikti oturmus yerine bi sikinti yok artik tek beze gecis yapiyoruz
oglumkizim cekoslavakporseleni Oğlum erken doğdu 36+6 haftalıkken. Zaten erken doğum yüzünden çok sıkıntı yaşadık önce inmemiş testis problemi çıktı bize şimdi de kalça geriliği belki diyorum erken doğumdan dolayıdır geliştikçe iyileşir. Dediğiniz gibi yapıyorum emzirme harici kucağıma almıyorum gazını çıkarırken bacak arasından tutuyorum poposuna baskı yapmamaya çalışıyorum çift bez takıyorum
cekoslavakporseleni oglumkizim sizi çok iyi anlıyorum, endişenizi de hissettiklerinizi de. Dediğiniz gibi olabilir, erken doğumdan kaynaklı. Zaten değerleri kötü değil, biri normal biri de normale çok yakın çıkmış. İnşallah güzel haberler alırsınız.
oglumkizim Burcinisp Eşim çıktığında sinirliydi acele davrandığını çocuğu şekilden şekile soktuğunu söyledi 🤷
Burcinisp oglumkizim bize bakan doktorda kalçasının yanına sadece tuttu. O kadardı. Sağ sol bile bakmadı
oglumkizim Bayezidin_annesi Çok sevindim darısı bize olsun inşallah bende çift bez takıyorum bacak arasına havlu koyuyorum açık dursun diye
oglumkizim Haticemerve bizimkinde hafif gerilik var ama dıştan anlaşılmıyor boğumları birbirine Eşit şekilde bacak boyları da aynı
SeherAren oglumkizim çok geçmiş olsun biz henüz hiç çektirmedik acaba öncesinde yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler var mı