Ssevey iki_prens_annesi Bende gitmiştim ama sabit olmuyor gerçekten hangi doktor varsa ona muayene oluyorsun doğum zamanı da sezaryen olcak isen doktor gün veriyor o doktor giriyor ameliyatına
Kereminannesiii iki_prens_annesi hamileliğimde bir kere aciline gittim kadın doğum Allah düşürmesin kimseyi dedim poliklinikleri nasıldır bilmiyorum
salgarsaniye iki_prens_annesi ben orda oturuyorum ama kadın doğum bölümleri hiç iyi değil orda bile doğum yaptım pişman oldum
Mucizem_0809 iki_prens_annesi ben 2 sene önce 1 kere hamileyken gitmiştim hala öylemi bilmiyorum ama leş gibiydi gittiğim doktor çok şeker bi hanımdı ama o pis ortamı görünce daha gitmeme kararı almıştım
1mom04 Orda sabit bir doktor olmuyor maalesef gebe polikliniği ayrı oluyor 3 aydan sonra ve her doktor bir ay gebe polikliniğine sırayla bakıyor
iki_prens_annesi 1mom04 hamilelikle ilgili degl cnm spiral taktrmayi dusunuyomda iyi bi doktra gitmek istedm ondan 🤗🤗
iki_prens_annesi Ssevey hamilelik yok cnm spiral taktrmayi dusundum iyi bi doktra gitmek istedm ondan 😆
1mom04 iki_prens_annesi hee doktor takmıyor alt katta ebeler oluyor galiba onlar takıyor yada orda sırayla görev alan doktorlar var onlar yapıyor randevu aldığın doktor takmıyor maalesef özel gibi değil
Mom626363 Cok asiri kalabalik oluyor Yani doktor tavsiyesi istiyosun ama mesela orda o an hangi doktor varsa o muayene ediyor dönüsümlu calisiyor 2 dogumumu da orda yaptim
iki_prens_annesi Mom626363 aynen kalabalk bi hastane gerci ordan biraz korkum var ama ole spiral taktrayim diye rahat edeyim ddm her doktr duzgun takmiyo kayma vs oluyo bakalm olmadim basaksehir sakuraya giderim 🤗