Niloss GizAs hayır hiçbir belirti yoktu sıfır rutin muayenede üfürüm duyulduğu için gittik kardiyolojiye orada öğrendik
Agustosbocegi Niloss vsd mi bilmiyorum şöyle yazıyo . Atrial septum:SEKUNDUM LOKALİZASYONUNDA 7-8 MM LİK DEFEKT VAR SONUÇ:ASD SEKUNDUM ORTA Sizin bebeğiniz kaç aylık
Niloss Agustosbocegi benim kızım 21 aylık. Sizinki de asd. Vsd daha tehlikeli olan. Hangi doktora gidiyorsunuz? Biz siyami ersek hastanesinde takipliyiz bir de bir prof doktora
Agustosbocegi Niloss biz giresun çocuk hastanesinde takipliyiz digoxin-assos diye bi damla sabah akşam veriyorum 6 ay verecekmişim sonra muayene ye gitcez
New Lightning malesef bizede o aylarda oyle demislerdi kardiyolojiye gittigimizde kalp ritminde bozukluk oldugunu ogrendik suan 10 aylik hala bir kac ayda bir kontroldeyiz bir yasinla kadar gecebiliir dedi doktr gecmezse mudahale edeceklerms
58vildan Serrax kesik kesik hızlı nefes alıyordu nefes alırken karnı ve bogazının altı içe çöküyordu. Ememiyordu bile hemen yoruluyordu
Akinege Lightning bizim doğdugunda direkt cocuk doktoru muayene de fark etti 1 ay sonra yine kontrol edecem aama dedi 1 aylik olduk yine üfürüm devam ediyor da kardiyolijiye yönlendirdi bizi çok çok ufak bir delik var dedi mm bile ölçülmez o kadar küçük dedi doktor 3 ay sonra kontrole çağırdı 1 yaşına kadar kapanirmis ama herkes oyle diyor zaten sizde ertelemeyin bence aklınızda soru isareti kalmasın erken tani tedavi herzaman yuzde 100 başarı getirir