Omom Karanelo Zeytinyağı sürün banyo yapmadan önce. On dakika bekletin. Tarakla tarayın kalkar onlar. Sonra da banyo yaptırın aksın gitsin
Yazaksami Karanelo zeytinyağını çok hafif masaj yaparak sürüp ince dişli tarağıyla yavaşça tarıyordum. 5 10 dk bekledikten sonra yıkıyordum. Hemen hepsi geçmiyor çok azalıyor fakat 2 3 banyosunu bu şekilde yapınca bitti bizimki.
sedaykn Reyna Yoo geçiriyor. Daha önce yumuşatıp tarayarak denedim tekrarladı. Sonra şampuanla ilk yıkamada geçti. Bir daha da tekrarlamadı.
Reyna Karanelo mustela konak kremi var cradle cap gibi birşeydi ben onu sürüp 2 saat beklemiştim sık dişli ince bir tarakla geriye doğru taradım sonra banyo yaptırdım hepsi geçti
Mutlupapatya Karanelo bebek yağını iyice saç derisine yedirip 10 15 dk sonra ince tarakla taradım ikinci yapışta geçti bi daha da oluşmadı
Gzd Karanelo banyoda ilk şampuan sürüp köpürtün bi müddet öyle kalsın , sonra yıkayıp tekrar şampuanlayın. Banyodan çıktıktan sonra ince tarakla önden arkaya doğru tarayın
Reyna sedaykn keramet şampuanda değil su yumuşattı ondan çıkmıştır adı üstünde “konak önleyici şampuan” zaten şampuanın öyle bi özelliği olsa aynı markanın konak kremi de olmaz değil mi
sedaykn Reyna Sonuçta çözüm oldu mu oldu ve bir daha tekrarlamadı. Zeytinyağı sürmeyin çözüm değil tekrarlıyor dedim farkındaysanız.
Mlkrycn Biz Konak için Happy baby diye krem kullanmıştık pembe bir kutusu var 3 sürmede konaklarımız bitti
Yazaksami Mrveykt oğlumun saçları çok uzundu rahat aksın diye taramıştım ben. Elinizle yavaşça masaj yaparsanız yumuşuyor zaten. Mustelanın konak şampuanı da çok iyi
Ogulcan Karanelo canım ben Hindistan cevizi yağı sürdüm 10 dk masaj yapıp Konak tarağı ile taradım 2. Kullanımda hiç birşey kalmadı zeytin yağı biraz asitik olduğu için kullanmadım canım
Kardi_13 Karanelo Her duştan sonra ve günde 2 defa tarayın geçer benim kızımda da vardı 1 haftadan beri tariyorum düzenli olarak geçti sayılır
Littlemommm Karanelo banyodan yarım saat önce bebek yağını sürün sonra banyo yaptırıp tarayın önden arkaya doğru bunu her banyo sonrası konaklar gidene kadar tekrarlayın.
Sjesrasj Benim oğlumdada vardı zeytinyağı ile masaj yap 5 10ddka bekle konak tarağı ile tara sonra banyo yaptır bizimki öyle geçmişti 😊🙏