Momsbabyy Aybarss_Mom Bende vicco almayı düşünüyorum baya araştırdım ama kapalı olan modelini. bu ayakkabısını yeni gördüm bilgim yok burada bekleyeyim hoş duruyor tam yazlık 😊
Balbocegi Aybarss_Mom ben bunu aldım çok tatlı ama büyük geldi 20 no. 19 alınca da sıkıyor. Ayağının üzeri etli. https://resimyukle.io/r/vaB4PxdZh8
Limonlusu Aybarss_Mom canım gayet güzel ama üzerinde ki cırtlı bantı ince kalıyor ve sürekli açılıp ayağından çıkıyor yoksa bir sıkıntısı yok ayakkabının 😊
Esmakyt Aybarss_Mom vicconun her model ayakkbisi rahat ve guzel oluyor bu modeli almadm hic ama genllkle herkez ilk adim tercihi vicco
Aybarss_Mom @adm resim yükleme sayfalarında bi sorun var yükleme yapamıyorum nasıl resim yükleyebilirim başka
SeverusSnape Aybarss_Mom hangi model? Link atabilirseniz bakayım. Kızımın bütün ayakkabıları Vicco. En çok onunla rahat etti çünkü :)
Aybarss_Mom Momsbabyy bende artık ayakkabı almak istiyorum yaz geldiği için sandalet iyi olur tesadüf gördüm hoşuma gitti
Aybarss_Mom SeverusSnape https://www.vicco.com.tr/vicco-lolipop-unisex-ilk-adim-kirmizi-sandalet-p-950-e20y-501-03 bu canım
Woody Aybarss_Mom bunlar bana ayagı acıtabilir gibi geldi. Malzemesine bakmak lazım tabi çok sert mi vs diye
SeverusSnape Aybarss_Mom çok rahat bir model. Tabanı yumuşak, bantları sıkmıyor. Vicco’num her ayakkabısı hafif zaten, bu da hafif. İlk adım olarak tercih edilebilir, bileği de kavrıyor👌☺️
Aybarss_Mom Milamoms yorumlarda beğenen çoktu benimde hoşuma gitti cırtı ayarlanabilir mi kaç numara kullanıyorsunuz canım bide renk tonu nasıl göründüğü gibi mi yıkanınca leke kalıyor mu beyazı da güzeldi çok soru sordum kusura bakma canım 😊
Balbocegi Aybarss_Mom tabanı yumuşacık hatta tabanı çıkıp yıkanabiliyor. Fakat dediğim gibi ayaklarının üzeri etli olan bebişlere olmuyor
Milamoms Aybarss_Mom önemli değil :) rengi göründüğü gibi geldi bize çamaşır makinesine atıyorum kiyafetleriyle birlikte bı sorun olmadı tabanı yumuşak ve rahat hafif bı ayakkabı cırtlı kısmı ayarlaniyor biz 20 numara aldık 1 parmak boşluk kaldı ilk adım ayakkabısı öyle olmaliymis zaten öyle okumuştum memnun kaldım ben bu ayakkabidan
Aybarss_Mom Limonlusu teşekkür ederim canım 11 aylık şu an oğlum onun oynayıp çıkaracağını zannetmiyorum kendi çıkmadıktan sonra 😊