Bal_yanak kızlar oğlumun saçları doğduğunda gürdü yumuşacıktı zamanla arka tarafı yatmaktan döküldü bizde yaza güzel gelsin diye kesmiştik eşit gelsin diye ama yine aynısı oldu ön geldi arka tüy gibi düzelir mi bu durum başına gelen var mı
Duygusm Bal_yanak Benim yeğenimde öyle oldu. Saçlı doğdu, yer yer döküle döküle saçlar tüy gibi kaldı. Baya da dengesizdi. Büyüdükçe hepsi yerine geldi, gürleşti maşallah. Kafanıza takmayın, çok normal bunlar.
Minnakevkedisi Bal_yanak aynısı oldu bizim iki kez kestik 1. Si kırkındaydı 2.si 4 aylıkken falandı kesmenin bir faydası yok ön uzuyor arka vakti gelene kadar çıkmıyor:)) 10 aylıkken falan çıktı bizim arka tarafı yüz üstü yatmaya başlayınca
Hamsicikk Bal_yanak evet düzeliyor yeğenime olmustu yatmaktan arka taraf özellikle hic yoktu ortası nerdeyse düzeldi suan
bertn Bal_yanak dökülenler hala anne karnı saclaridir dökülmesi normal tekrar gelir hiç merak etmeyin gelenler daha güzel sağlam gelir
Rubab_Mommy Bal_yanak Benim kizimda ayni bu şekilde.7 ay 1 haftalik.Sacinin ustu gur arkasi ayni boyle.Duzelir herhalde🤷♀️
Hercai88 Bilgim yok canım benimki hep keldi😂 2 yaşını geçti yeni yeni saçları belirli gelmeye başladı
Bal_yanak Duygusm Allah razı olsun oğlum düz kafa olmuştu bide yatmaktan ister istemez üzüldüm çok şükür düzeldi yine
Bal_yanak Minnakevkedisi aynen bi arkadaşımın kızı bir buçuk yaşında hiç kestirmedi gür bizimki yatmaktan döküldü dengesizdi yaza güzel gelsin diye kestik ama yine olmadı 🤷😂