Ndrg-12 Kızlar bebeğim 3 ay 22 günlük. Acayip salyası var ve elini ısırıyor. Ağzına ne gelse ısırmaya çalışıyor. Diş kökleri mi zorluyor acaba 🤯
Minnaktosbik Ndrg-12 o salyası çıkana kadar devam ediyor canım o aylarda bizde öyleydik 6 aylıkken çıktı dişleri ☺️
Ndrg-12 ilosasell aaa şaşkınım ben 5-6 ayı bekliyordum kafada. Ateş vs yaptı mı neler yaptınız bu süreçte? Çocuk baya rahatsız oluyor bu kaşıntı olayından
ilosasell Ndrg-12 alt dişler kolay çıkarmış zaten dediğiniz gibi bende 6. Ayda flan bekliyordum biz hiç hissetmedik çıktığı günn parmağımı ağzına götürdü ısırdı elime bişey değdi o an Bi baktım diş çıkmış 😂
Ndrg-12 Minnaktosbik baya bi kaşınıyor yavrum bişeyi kavrayıp ağzına da götürmeyi beceremiyor ellerini ısırıyor 😥😥
Minnaktosbik Ndrg-12 😂🙈 benimki komple yumruğunu ağzına götürüp diğer elle destekliyordu 🤣 daha neleri oluyor neleri😂 bı süre sonra ayak parmağı emmeyede başlar 🙈😁
Oykubraslan Benim kızımda 4,5 aylık 3.ayından beri aynı şekilde elleri sürekli ağzında 🙂 çok fazla salya akıtıyordu kehribardiş kolyesi taktım biraz kesti salyayı. Bizde bekliyoruz bakalım ne zaman çıkacak dişleri ☺️
Ndrg-12 Minnaktosbik hahahaha aynen bizimki de öyle ama normal bi emme değil bir kaç gündür dikkatimi çekmeye başladı 😃 oyuncak Marakası var mantar onu ağzına götürdüm bilerek öyle bi kaşıdı ki ağzını abo 😃
Bebegimm1 Ndrg-12 bu belirtiler 2bucuk aylikken falan baslamisti suan 4 aylik gecen kontrolde gosterdim damaklari sertlesmiş ondan yapiyor dedi
Ndrg-12 Bebegimm1 ben anlamıyorum da damaklarının durumundan sert mi normal mi kaşınması vs. Bir hafta sonra kontrol var bende sorayım
Oykubraslan Ndrg-12 ben faydasını gördüm inanarak takıyorum orijinal olduktan sonra faydasını gören bir çok tanıdığım var..
A-Fatihinannesi Ndrg-12 evet atesi oldu çok yüksek degildi ama basi ateşlendi 2 gün ilkinde ikincisinde de bir iki gün ates yapti o günlerde ince giydirip üstünü yari açık uyuttum bizimki battaniyeye sarılıp uyuyor kafasına kadar çekiyor uyumasını bekleyip yari örtüyordum. Atesi çıkmasına karşın da sürekli kontrol ediyorum çünkü 3.yu çıkaramadı henüz 2 haftadır sıkıntı cekiyor.insaallah siz kolay cikarirsinjz
Oykubraslan Ndrg-12 ben Sakarya’dan bir mağazadan aldım ama instagramda sertifikalı bir çok sayfa var üye memnuniyetlerine bakıp alabilirsiniz