Nilloss Arkadaşlar 2. Kez Kovid geçiren var mı , ne kadar süre oldu arada. Belirtiler ve hastalık süreci ilkine göre nasıldı ?
Minikkizimm Nilloss benimde bilgim yok ama hep merak etmısimdir. 2. Ye yakalanan oluyomu ayni belirtilerle mi tekrar yakalaniyor diye. 37 haftalik hamileyken yakalanmistim ozaman cok korkmustum. Simdi 5 aylik bebegim var dahada cok korkuyorum
Kuzeymen Nilloss Virüs sürekli mutasyona ugraadıgı için kapabilir. Antikor herkeste ortaya cıkmıyor . Kovid testi çalısıyorum bu arada
Nilloss Mom084 teşekkürler soruyu kendim için sormadım . Şükür bizde birşey yok . Sadece bir arkadaşım var yine belirtileri var ve ben genel olarak bu durumu merak ediyorum
Pinarice Bende merak ediyorum olan var mı? Ben çok duydum ama yakın çevremde kimse olmadı siz mi oldunuz?
Nilloss Pinarice yok bizde birşey yok ama bende merak ediyorum , arkadaşımın yine belirtileri varmış gerçi test vermemiş ama 4 ay içinde bu durumun mümkün olup olmayacağını merak ediyorum antikorlar korumuyor mu acaba
Nilloss Minikkizimm çok geçmiş olsun umarım bir daha yakalanmazsınız . Hamileyken çok zor olmuştur tahmin ediyorum . Stresi kaygısı bile yetmiştir size
Minikkizimm Nilloss sağlık açısindan zor gecirmedim cok sukur sadece tat ve koku kaybi yasadim 1 hafta snra oda gecti zaten. Ama pskolojik olarak zor geciyor bebegime gecer mi zarari olurmu diye bide son haftalarimdaydim doktorumda dogum baslarsa ben yapamam pozitifken ara ambulansi devlete gidersin dedi 10 gün 1 yıl gibi gelmısti
Masalll06 Ben Temmuz ayında yakalandım bir tanıdığımda olmuştu o dönem de Ocak ayında 2. Defa yakalandı. Eşimin halası da ikinci kez oldu. yani antikor üretsede kısa sürede bitiyor ki şuan ki mutasyonlu olduğu için hiç yakalanmayan kişilerle farkımız yok 🤷🏻♀️
Nilloss Masalll06 yine aynı şiddette mi geçirdiler hastalığı , virüs mutasyona uğrasa da vücudun artık o hastalığı tanıdığını daha kolay atlatıldığını söylüyorlar ana
Echche Benim esimin bi tanidigi 3 kez geçirmiş, hatta en sonuncusunu yoğun bakımda atlatmış, en ağırıni yaşamış. Antikor falan hikaye yani koruma olsa o adam olmazdı. Hem daha hafif geçirirdi. En son olan en ağırı olmuş. Hep dikkat etmek lazim
Nilloss Echche aaaa çok şaşırdım çok geçmiş olsun, gerçi bir doktor tanıdığım bu virüs herkeste antikor oluşturmuyor demişti, hastalıktan sonra gidip kandan antikor baktırmak gerekirmiş . Herkeste bağışıklık olmazmış
Masalll06 Nilloss aynı belirtilerle atlattı hafif bir yanı yoktu. Hatta 2. Kez yakalandığı zaman vücuda daha fazla zararda veriyor diyorlar 🤷🏻♀️
Nilloss Kuzeymen evet 👏🏼👏🏼 Herkeste antikor oluşmadığını duymuştum . Teşekkürler bilgilendirmeniz için
Echche Nilloss ben de bunu bilmiyordum testle bakılması gerektiğini teşekkür ederim. Inan cok şaşırdım duyunca 3 kez olmak çok ağır yani. Hic ihtimal vermezdim çünkü bizi hep inandırdılar haberlerde falan antikor oluyor diye
Hilponcik Nilloss biz geçirdik ailecek antikor testi yaptırdık bende ve eşimde oluşmamış ama annemde oluşmuş yani geçirmeyenlerden bir farkımız yok 4 ay oldu daha geçireli aldanmamak lazım yani evet
Echche Nilloss Cheddar Kafamda deli sorular 🤦♀️ e antikor olmuyorsa bu hastalık hep tekrar ediyorsa, nasıl bitecek? Herkes olsa bile bu sefer 2.kez olacaklar off moralim bozuldu gece gece 😥😥