Mucizeemmmmm Doğum yapalı 2 ay oldu daha kontrole gitmedim siz ne zaman gittiniz hiç gidesim yok ya 😭 gitmesek olmuyor mu o koltuğa çıkmak istemiyorum doktor bakıcak Altan falan öf bi kurtulamadım bu koltuktan
azem1234 Mucizeemmmmm ben sezaryan oldum doğumdan 1 hafta sonra gel dedi gittim sende git bence ne olur ne olmaz
94z-20u Mucizeemmmmm cnm ben 40 ım çıktıktan sonra birde 4 aylıkken gittim gitmekte fayda var normal doğumda içeride parça kalma falan oluyor oda rahmi kötü etkiliyor ne olur olmaz emin olmak lazım yumurtalıklar düzene girmişmi rahim eski haline gelmişmi bunlar önemli
siyah_kalppp Mucizeemmmmm bana da 1 hafta sonra gel kontrole demişti gitmedim 7 ay oldu doğum yapalı korkudan gitmedim bi sıkıntı yaşamdım
Cnrsrbst 6 gün önce normal doğum yaptım çarşambaya kontrole gidicem dikişim de var 😒 öf bende hiç istemiyorum😂
Zuzumeg Mucizeemmmmm mutlaka gidin derim bende normal doğum yaptım 40 İn cıktık tan sonra gel dedi gittim muayene etti birde smear testi yaptı 3 yılda bir yaptır dedi
Mucizeemmmmm Cnrsrbst öyle ya o koltuğu hiç sevmiyorum 😭😭😭 oldu bitti sevmedim nasıl normal doğurdum bende bilmiyorum
dryyc Mutlaka gidin bence de. Ben normal doğumdan sonra 40 ım çıkınca gel demişti doktor o zaman gittim. Ondan sonra da 6 ay oldu gitmedim daha. Vajinal muayene yaptı ama çok kısa 1 dk falan sürdü sanırım.
Yorgunanne07 Mucizeemmmmm gitmedim valla ikisindede doğum da parmaklamanin acısını yaşadım korktum gitmedim
anne15 Mucizeemmmmm bi sıkıntım rahatsızlığım yok diye gitmemiştim ben . Dr cok iyi olduğu için dikişten yanada rahattım. Doğumun ertesi günü kontrole geldiğinde bile bakmadı dikişlerin cok güzel oldu bakmaya gerek yok diye o yızden şikayetm yok diye gitmedim
minnosum25 Mucizeemmmmm Doğumdan sonra gittm ultrasonla baktı hiç alttan muayene yapmadı gerek yok dedi dikişleri bile gördü güzel olmuş dedi