sennurinci Busraugur dua edelim ismini yazın bebeğinizin Allahım size bağışlasın inşallah. Çok geçmiş olsun
Neydimneoldum Busraugur rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah inanın çok üzüldüm kendı bebegım gibi üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun😞😞😞
Tosbiginannesiii Busraugur aahhh benim melek yavrum Rabbim sana şifalar versin inşallah içim parçalandı şuan moralinizi yüksek tutun lutfen bol bol dua edelim hep birlikte tertemiz cikar insallah sonucu bilgindir bizi de olur mu canim🙏
Busraugur Zeynaa1 hiç bişey demıyorlar iyice arastrıyolar ama kıtle oldugu kesın inşallah bişey çıkmaz
Furug Busraugur bilgim yok cooook dua ediyorummmm hicbir sey cikmaasin insallah ve sagligina kavussun guzel yavrunuz
Esmablt Busraugur coook Cook geçmiş olsun allahım tez vakitte şifasını verir insallah 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
neslihan-87 Busraugur Geçmiş olsun inşaallah hayırlı haberler alır bizede verirsiniz..Rabbşm şifa versin
YusufunAnnesiiiii Busraugur Allahım şifa versin evladınıza inşallah iyi huyludur ve kısa sürede tedaviyle geçer🤲
DBaybars Busraugur Allah şifa versin o masum yavrunun yüzüne baksın inşallah 🙏🏻 Üzüntünüzü ancak tahmin edebilirim, inşallah herşey yolunda ilerler bundan sonra inşallahh. Allahım hiçbir anneyi evladıyla sınama nolur 🙏🏻
Ate2020 Busraugur rabbim bebeğinize şifa ver, size de sabır ve dayanma gücü versin inşAllah. Umarım iyi huylu ve tedavi edilebilen bir tümördür🙏
Flashtv Busraugur Oyyy ciğerimi yaktın 😢Şuan Kuran dinliyorum Rabbim okunan Kuran hürmetine oğluna şifa versin inşAllah 🤲🏻
Maviyesil121212 Busraugur Allah şifasını versin insallah yavrunuza 🙏🏻 Umarım iyi huyludur ve geldi geçti dersiniz çok dua edicem