Bsmom 4 aylık zor bela uyutmaya çalışıyorum uyursa pek iyi ama bu sefer ses yapamıyoruz eşimle bi çay demleyemiyorum. Uyudu diye sessizlik bürünüyor napıcam
kubos36 Bsmom valla bizim ki de öyle seni çok iyi anlıyorum asla ses yapamıyoruz doğduğundan beri sese karşı
Mimomom Bsmom aynen canım aynıyız 5 aulık doğduğundan beri böyle gece uykusu özellikle böyle.meğer evde her eşya deli gibi ses çıkarıyor inanamıyorum koltuk yatak parke sifonnnn tezgah.eskiden yoktu sanki bu sesler amlamadım
ipekile NNF19 merhaba bisey sormak istiyorum.bebegim 3 aylik su an.4.aydaki atak da neler oluyor?bizi nasil bir zorluk bekliuor ogrenmek istedim de 😊
Bsmom Aysen58 çay yaptığım yer mutfak mutfaktada bebek uyutmayacak kadar aklım var. Yakın birbirine odalar. Yani çıplak ayağın parkede çıkardığı sese uyanıyor şangır şungır demlik sesi. Çay sadece bir örnekti
Mimomom caffemacchiato Bsmom Yenibebek_yenianne Zeynep2304 şimdi bende gündüzleri tv ve ninni yada beyaz gürültü açıyorum .bazende sadece tv bazen emzirirken ; kocamla konuşuyor oluyorum ama uyuyor.gece uykusunada geçerken ninni yada beyaz gürültü açıyorum.ama butun gun seste uyudugu icin gecede sessizlikten yanayım kafası da dinlenmeli.1-2 saat sonra kapatıyorum.sesi .ama ilk 1-2 saat derin uykuya dalarken hayat duruyor ses çıkaran olursa atlarım tepesine :)).sonra mafoluyorum 12 ye kdr uyumuyor.ben perişan oluyorum
Alya112 Bsmom 6 aylıgız hala öyle doğduğundan beri çıt olsa uyanır. Millet bebek uyurken ev işlerini yapar ben nefes almaya korkuyorum uyanacak diye 😄😄
Yenibebek_yenianne Bsmom Yaninda radyo açtım hep dogdugu günden beri. Misafir gelir,uyuyunca eşimle konusuruz ederiz,evi süpürürüm ne yaparsam yapayim uyanmaz bastan alıştırmak lazim galiba.
-Balkupumasel- @Bsmom aynen biz de öyle 3 bucuk aylık şu an ve bir aya yakın bu sekilde uyuttugum zaman ayak sesine uyanıyor yürümeye korkuyoruz uyanıcak diye😬 ev çok sessiz tek baktığım için gündüz de tv vs açmıyorum sanırım sessizliğe de alıştırmış oldum biraz nedenini buna bağlıyorum🙄
NNF19 ipekile ay bizim baya cetrefilli ve uzun gecmisti. Zaten 35 gun biz 35ini de dolu dolu gecirdik😅 hele son gunler allahim psikolojik tedavi goruyordum. Ne uyuyor ne duruyor surekli agliyor gunlerce bir dakika uyudugunu bilmem herkes sabret dedi sabrettim gercekten simdi cok iyi bide ustune uyku egitimi verdim en ideal zaman diye okumustum kendim yaptim meger sallanmayi sevmiyomus 😜 simdi cok iyiyiz bi diş sorunumuz cıkmazsa indallah😃
Zeynep2304 Bende ilk doğduğundan buyana hep gürültude uyutmaya alıştırdım şimdide şükür uyanmiyor gürültüden belkide yapısıyla alakalıdır bilemiyorum ama zor bir durum