tostosum Merhaba hanımlar. 14 aylık kızımda kabızlık var. bağırsaklarını düzenlemesi için probiyotik alayım dedim. Sizler ne marka kullanıyorsunuz ve başka ne için kullanılıyor, neye faydası var. Kullananlar bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler…
Nurgokcee tostosum biogaia kullanmanı öneririm, maflor duydum ama eczacımız biogaia nın çakması olduğunu söyledi 🙃 çok faydasını gördüm..
Bilgeanneler tostosum Biz kaleidon probiyotik damla kullanıyoruz. Bizde çok kabız olurduk şimdi bu damladan beri rahat yapıyor.
Vanilya tostosum Her gün yoğurt yediriyorum mutlaka. Bakıyorum kabız ise gün kurusu falan da koyuyorum yoğurda
tostosum Nurgokcee Trendyol dan baktım da şimdi. D vitaminli probiyotik yazıyor o mu acaba? Sarı beyaz kutu rengi
tostosum Thesra Vanilya ek gıda alması sorunlu, çok az ve nadir yiyor o yüzden probiyotik vermeyi düşündüm.
Thesra tostosum Tabi anlıyorum ben ek olarak söylemek istedim.Yedirdiğinizde bu durum daha faydalı olur diye🥰🌸
OncedenGurme tostosum yoğurdunu probiyotik maya ile mayalıyorum. Kabız yapacak bişey yediyse gün kurusu haşlıyorum. Hem meyvesini yediyorum hem suyunu içiriyorum. Bir de hastalandığı zaman doktor Forbiome yazmıştı bağışıklığı güçlensin diye. Onu nadiren veriyorum
tostosum OncedenGurme probiyotik mayayı nerden alıyorsunuz? Ek gıda alması da sorunlu çok az ve nadir yiyor o yüzden probiyotik vermeyi düşündüm
Slda35 Yoğurt yaparken toz probiyotik koyuyorum yoğurt zaten probiyotik toz la beraber 2 ye katlıyor.Doktor tavsiyesi
tostosum Slda35 her yoğurt yapışınızda probiyotik koyuyor musunuz yoksa önceki yaptığınızdan koymak yeterli oluyor mu