Irem-7536 Kızlar oğlum pişik oldu ve çok canı yanıyo dokundurmuyo. Hemen işe yarayacak öneriniz var mı ?
Annelercicektir Irem-7536 popusunu her alt değişimi yıla güzelce kurula hava alsın sonra Arko krem kalınca sür 1-2 Güne geçer krem yağlı olduğu için çiş ve kaka tenine temas etmiyor kayıp gidiyor o şekilde iyileşiyor hemen benim bebeğim böyle geçti
Gul_sen Irem-7536 her alt değiştirmede poposunu yıka mendille veya pamukla temizleme güzelce kurula sonra sudocrem sürebilirsin kızımda da 2 gün önce aynı sıkıntıyı yaşadık baya toparladı
sevdam4721 Irem-7536 ben ılk günden berı azcık pişik olsa bıle hametan kullanıyorum hemen düzelıyo doktor tavsıye etmıştı sağlık ocağından yazdırdım dün hafıf oluyo gıbıydı sureklı bezı değiştirip kremi sürdüm bugün yok bıle
Tugcee11 Irem-7536 benim kızımda pişik oldu daha 3 günlükken ıslak mendilden dediler doktor da aynısını söyledi pamuk kullandım sonrasında kuruladım sudocrem ve mustela yı dönüşümlü kullandım çok şükür geçti
Irem-7536 Annelercicektir Teşekkür ederim deneeceğim. Elimi sürmeme bile izin vermiyo 🙁 başlıyor ağlamaya
Irem-7536 Gul_sen elimi sürmeme izin vermiyo o kasar canı yanıyo ki kıyamıyorum. Sudocrem kullanıyorum ama hala etkş etmedi 🙁
iamthed Ben de acil durumlarda o yeşil Arko kremi kullanıyorum. İçerik açısından hiç sağlıklı değil ama Minoris, sudocrem vs kullandım. Tek işe yarayan bu oldu. Gece sürüyorum, sabaha hiçbir şey kalmamış oluyor
Irem-7536 iamthed sudocrem falan işe yaramadı bendede. Hepte onu kullanırdım geçerdi. Bu sefer daha ciddi sanırım. Bende deneyeyim. İnşallah geçer 🙁🙏
Melissmom1 Irem-7536 benim bebegım de 15 günlükken pişik oldu çok ağlıyordu sürekli kıpkırmızıydı zeytinyağı yaktım Cezvede ve bi pet şişesine koydum her bez değiştirirken temizledikten sonra yağşıyordum ve anestol sürdüm 1 hafta da geçti çok şükür çözümü bunda buldum ben sizin bebeğiniz de inş iyi olur bir An önce🙏🏻
Irem-7536 Melissmom1 çok teşekkür ederim inşallah her şey deniyorum umarım iyi olacak dayanamıyor artık canı o kadar yanıyo ki 🙁🙁
Irem-7536 Annelercicektir bizimde kanıyo 🙁 prima kullanıyoruz bizde ama işte 🤦🏼♀️ 1 hafta önce hastalandı oğlum antibiyotik şurup kullandık buda ishal yaptı gün içerisinde çok temizledik ee kakada ilaçlı oda yaktı sonra böyle olduk işte