queens Sadekahvem ben gönderim yapabilirim kargo size ait oluyor bir litre sütü mayalayacak miktarda zamanla çoğalıyor fiyat 40 tl
karabocuk Sadekahvem bazen rengi sarımtırak oluyor. bazende rengi değişmiyor ama küçülüyorlar ve mayalama yapmamaya baslıyorlar
Asleres Çok yakınız sizinle bende Esentepe tarafında oturuyorum. Fahrettin Altay’ın üzeri biliyorsundur😂 eğer şimdi alabilecekseniz ayırayım maya . Bende birinden 50 TL ye aldım size de o fiyata vereyim
Gzdzeynep Atatürk orman çiftliği mağazalarında satılıyordu en son küçük cam şişede mayaları o mayalarla taneler oluşuyor bir süre sonra isterseniz oralara bakın.
queens ben gönderim yapabilirim kargo size ait oluyor bir litre sütü mayalayacak miktarda zamanla çoğalıyor fiyat 40 tl
Demetbulut karabocuk bacim aktarlara sor burdakiler 40 50 lura diyor yaklasik 6 ay once aktardan aldim 20liraya facebookta jefir kardesligi sayfasi var kargo karsiligi gonderim yapiyorlar oda 25 lira falan tutuyor
Aysizm karabocuk bende de var ege ünıversitesi ziraat fakültesinden gelmişti ücretsiz olarak size gönderebilirim
karabocuk Aysizm valla çok sevinirim. ziraat fakültesinden bizde sorduk bitiyor her zaman gelmiyor dediler sabah cok erken gitmek lazım dediler yapamadık bizde bebekle
Aysizm karabocuk evet izmirdeyim ama şuan başka ildeyim sorun değil kargoyla da gönderebilirim çok mayam vardı hep dağıttım