memonunannesi daisybebek ben solomombaby kullanıyorum memnunum ancak mamadus daha rahat. Bilseydim o markayı tercih ederdim.
Ozii_celk daisybebek Kesinlikle NUNA KANGURU tavsiyemdir. Fiyatı biraz fazla ama öyle bir kalite rahatlık ben görmedim 👏🏻👍🏻
daisybebek memonunannesi mamadus heryöne aldım ama pek içime sinmedi ya , kol askıları bebeğimin ağzına gözüne değiyor 6 aylık 8,5 kilo halbuki. Seninkide öyle mi?
Ozbek42 Mamadus aldım ama tek yönlü.. 3 yönlülerde bebek bi tuhaf duruyor ben de güvenemedim.. aslında mamadus cıkarmış 3 yönlü videolarında falan her yöne kullanılır yazıyor ama kullanma kılavuzunda bebeğin yüzğ dışa dönük kullanmayın yazıyormuş..bende bi tereddüt ettim açıkcası. Bilginiz olsun☺️
daisybebek Ozbek42 peki mamadus sırtta taşınıyor mu? Sırtta ve önde yüzü bana dönük şekilde kullansam olur
daisybebek Ozbek42 mamadus 3 yönlü aldım herkes memnunmuş ama benim içime sinmedi sanırım iade edeceğim, kol askıları kızımın ağzına gözüne değiyor, tek yöndede öylemi?
Betullz Bebeğin yüzünün dışa kullanılması sakıncalıdır. Sırtı c bacakları m pozisyonunda olmalı ve kanguru dizden dize kadar bebeği sarıp desteklemeli. Aşağı doğru bacakalr boşta kaşmamalıdır. Bu özelliklere muhakkak dikkat edin. Benüm önerim neko swich model kanguru
Ozbek42 daisybebek anatomik yapıyı bozdugu için ..kalça çıkıklığı vs yapıyormuş kullanan da var kullanmayan da ben tercih etmeyenlerdenim 😬
Zeynodoga irva ben almistim amaa geri iade etmek zorunda kaldim.Tek basina takmasi cok zor geldi.Sizde de oyle mi acab ben mi yasadim bu durumu 🙄
Sumeyra87 daisybebek bende bunu merak ediyorum.sinem kobalda gordum sirtindaydi.acaba tek basina sirta nasil takiliyorki dedim.sonucta bebegim 4.ayina girdi oturma filan yok daha nasil takilirki sirta.
Ozbek42 daisybebek bi bilgim yok ama mantık olarak olmaması gerekir bence.. cocugun sırtında görmüyosun rahatmı değil mi..🤷 anatomik olarak da uygun oldugunu düşünmüyorum..
Trnc2009 daisybebek kanguru çok güzel bir şey ama ben çok para vermeyip baby plus aldım. 4 aylikken başladık kullanmaya şuan 7 aylık 8.5 kilo. Maksimum bir ay daha kullanırız. Zorlaştı çünkü. Bence çok para vermeyin
Sumeyra87 Trnc2009 bizde o kilolardayiz ama ayimiz kucuk daha.kilodan dolayimi zorlasti sizin icin yoksa hareketten filanmi.
Trnc2009 Sumeyra87 yok hareketten değil. Maşallah bebisinize. Kilosu fazla gelmeye başladı, bel ağrıtıyor artık yarım saatten fazla tasiyinca
[silindi] daisybebek Ben sadece kendime dönük kullanmayi tercih ettigim icin solomombaby aldım gayette memnunum. Dışa dönük 15 dkkadan fazla durmamasi gerektiğini söylüyor uzmanlar yandada ben kullanmayacaktim bu sekilde rahatız şimdilik✌
daisybebek [silindi] tekrar selamlar ben mamadus heryöne aldım ama kol askıları bebeğimi kafasını sağ sol çevirinde ağzına değiyor , normal dediler 🥴senin kullandığında öylemi ona göre bunu iade edip seninkinden alayım