Minis Hicranmry otelinizde bebek karyolasi, bebek küveti vs hizmetler var mıydı? Yatak işi değil de banyo biraz gözümü korkutuyor. Bir de bebek arabasının pusetini mi kullanmıştınız büyük olan portbebe mi deniyor galiba onu mu kullanmıştınız. Şu an puset uyku için çok uygun gelmiyor ama oto koltuğu olarak onu illa götüreceğiz zaten. Diğerini almalı mıyım bilmiyorum
Hicranmry Minis canım ultra herşey dahil baya lüks bı otele gittik ama maalesef yoktu küvet falan bende sormadım açıkçası çünkü ortamızda yatırdık. Banyo gözünü korkutmasin canım eşin tutar sen yıkarsın hiç bişey olmaz çok basit.. bebek arabasınida büyük olan portbebeyi aldım onda daha rahat uyuyor çünkü 🤗
Hicranmry Minis ben oto koltuğunu almadım yanıma çünkü baya valiz bebek arabası derken arac doldu arka koltukta yanımda uyudu uyanık olduğu zamanda kucağımdaydi . Kızım hiç kullanmadı oto koltuğu hep kucağımda yolculuklarda bı sıkıntı yaşamadım
Minis Hicranmry bizimkide öyle bir otel bebek dostu kategorisindr geçiyor zaten karyolayi okeylediler ama küveti girişte tekrar konusun dediler. O zaman portbebeyi de alayım. Biz baya taşınacağız galiba 😂
kubusss momofemir ay huysuz mu seninki de ? eşimde yaptıralım 3 gün kala iptal edilebiilyor diyor ama bilemedim ya.. nereye gitceksnz heeşey dahil olsun bari ben öype bir yer istiyorum :))
momofemir kubusss antalyada bir otele yaptirdik bi haftaligina. Yaptirin birsey olursa iptal edersinizz:) guzel olur bence bebisler icin de🧸☺️☺️
kubusss Hicranmry u aylıkken gittiğinde huysuz bir bebeğin var mıydı en azndan 2.5 aylıkken huysuz huysuzmuydu🙊
Hicranmry kubusss canım benim bebeğim çok usluydu yanı hiç aglamazdi gaaz sancısı bı gün bile yaşamadık . Uykusu ağır biz uyandırıyorduk emmesi için. Hatta bı kez hiç ağlamıyor diye doktora götürdük doktor siz daha ne istiyorsunuz bebek gayet sağlıklı uslu demişti . Ama 9 aylıkken yürümeye başladı o süreç çok zordu çok Hareketli hala yerinde durmuyor çoban gibi peşindeyim her an şuan 20 aylık bizde Haziranda gidecez tatile ama daha rezervasyon yaptırmadık
Minis Hicranmry ben puseti arabada hep otokoltugu olarak kullandım. Alıştı seviyorda rahatlık olur diye düşünüyorum. Inş öyle olur yani😊 bebekle her şeyi planlamak o kadar zor kii
teachersrn Hicranmry lütfen bebeğinizi oto koltuğu olmadan seyahat ettirmeyin, hem de uzun yol için çok tehlikeli allah korusun.
FHKK Minis İyi tatiller. Ben aynı şehirde aileme gidemiyorum millet tatile gidiyor 🥺 Virüs bebeklere bulaşıyor çok dikkat ediniz öncelikle. Ateş ölçer, ateş düşürücü, mayo bez, güneş kremi, şapka, deniz ayakkabısı aklıma bunlar geldii
Palet0056 Minis ateş düşürücü ilaçlar ateş ölçer güneş kremi ama o ayda kullanılıyor mu hatırlayamadım alerjik bir bebek ise veya öyle olup olmadığını bilmiyorsanız doktorunuza danışıp alerji ilacı almanızı tavsiye ederim en önemlileri bence bunlar geri kalan mayodur kıyafettir bezdir bir şekilde orada da temiz edebilirsiniz
Minis Palet0056 otel marketleri aşırı pahalı oluyor. Çıkamazsak diye hazırlıklı girmek istiyorum teşekkür ederim. Krem konusunu araştıracağım hic kullanılmayacağını düşünmemiştim çünkü onun için de ayrı teşekkür ederim
Palet0056 Minis rica ederim ne demek ben bir sürü kıyafet almıştım çoğunu giydirmedim doktorumuz bi liste gibi birşey vermişti ona göre hazırlamıştım biz Ağustos’ta gitmiştik Antalya’ya söylediklerime ek olarak açık renkli kıyafetler, 2 paket bebek bezi 1 paket mayo bez 2 tane kolları kapalı mayo (bebeklerin cildinin direk güneşle temas etmemesi gerekiyormuş) ıslak mendil pişik kremi güneş kremi ve güneş sonrası kremi, bebek kamerası, şapka aklıma gelenler bublar birde mama kullanıyorsanız plaja giderken vereceğiniz miktarda toz mamayı ve sıcak suyu yanınıza alın ben ilk kutusuyla götürdüm ama sonradan aklıma geldi çok sıcakta kaldığı için bozulabilir ben atıp yenisini almıştım ☺️ İyi tatiller tadını çıkarın
biryavuzkusu Minis ateş düşürücü ateş ölçer pişik kremi mayo bez( kaç kere denize girecekse çünkü ıslanıyor hemen değiştirmek gerekiyor çıkınca) kurulamak için iki havlu bazen diğeri hemen kurumuyor çarşaf battaniye Müslin güneş kremi şapka 2-3 tane denizdeykende mutlaka takın bebek arabası bide konserve gibi çorba falan yapabilirsin gitmeden önce çünkü 6 aylık otelde ona uygun yemek bulamazsın ve saatleri denk gelmez biz simit almıştık pek sevmedi kolluğuda sevmedi kucağımızda soktuk denize havuza çocukla tatile gidince bütün ev taşınıyor 😂😂
Nurellaaaa Minis zıkkımın kökü sen ve senin gibiler yüzünden korona bitmiyor hakkım haram olsun böyle insanlara yazıklar olsun
Nurellaaaa @Adamelis12 Bi postta yorumunu gördüm çok üzüldüm korona var ev gezmeleri tatil planları bitmiyor bende sen gibi hakkımı helal etmiyorum vallahi ailelerinden biri vefaat etmiş olsaydı başını dışarı çıkarmazdı böyleleri
Adamelis12 Nurellaaaa sadece 5 dk yoğunbakım kapısında bekleseler hatta beklemeyi geçtim ordan geçerler kafalarını camdan çıkartmaya korkarlar ama işte…
Minis Nurellaaaa Adamelis12 Arkadaslar ben gizli saklı bi iş yapmıyorum, polisten kaçmıyorum, yasaları çiğnemiyorum. Öfkenizi bu adaletsiz ve mantıksız yasakları kuralları koyanlara yoneltirseniz daha iyi sonuçlar alırsınız 😊