nursocum elanur-sanis regl olduğumu düşündüm ama tam 2 gün sürdü başlarda zaten az geliyordu kanamam 2. Gün kesildi sonra kan testinde çıktı
bjkbb elanur-sanis bende adetime iki gün kala pembemsi leke gördüm ama sadece bir gün sürdü ve kesildi sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten. İlk gebeligimde onu bile görmemiştim
elanur-sanis bjkbb Bende ilk cocugumda bisey olmadı cnm 2. Cocuğu düsünüyorum rabbim nasip ederse 🤲 bu ay yumurtlama gününü değerlendirdim ve kanama gördüm az gördüm ama kanama görünce hamilelik yok dedim sonra kanamam 2 günde kesilince acaba olabilirmi dedim test verdim bugun kan yarin sonuç cıkacak
bjkbb elanur-sanis evet gebelikten gebeligede değişebiliyomus. İnşallah hamilesinizdir ama adet düzensizliğiniz falan yoksa bence öyle biseydir hakkınızda hayırlısı 🙂
Echche elanur-sanis benim gorumcem cok aşırı kanadı, normal adet oldu. Ama hamileymiş. Duyunca şok olmustuk. Çünkü adetken yanımızdaydi o kadar çoktu ki heryeri batirmisti. Gözümle görmesem inanmazdım. Öğrendiğinde 2 aylik hamileydi
elanur-sanis Echche Demek her kadının bünyesi farkli cnm aslında bende şasırıyorum hamile kalinca üstüne görme olayına
elanur-sanis bjkbb Adetim düzenli cnm fazla sürmez hastaligim 5 gün sürer ama bu ay cok dengesiz oldu cok teşekkür ederim güzel dileklerin icin cnm inşallah dua edin yarin testimin sonucunu ögrenecem🤲😘
Bugram_5 elanur-sanis canım benim allahım hayırlısını bilir vardır bunda da bir hayır öğle düşün ben buna çok inanıyorum ilkim düşük oldu bi süre sonra apandisit patladı ben ameliyat oldum eğer bebek olsaydı riskli olurmuş şükür şimdi oğlum oldu Allah’ıma bin şükür allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hep ağzımda bu dua biliyorum çünki o duyguları herkesin evine neşe katsın allahım ne verirse hayırlısını versin o daha iyisini bilir canım benim 😘
elanur-sanis Bugram_5 Teşekkür ederim kuzum ilk günden belli yorum yapıyor yanımda oluyorsun saol düşüncelerin için allahım ne veriyorsa hayırlısını versin insallah allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı olsun🤲😘
DDERYAA iki_prenses_annesi201 üst görüyorsun nedemek anlamını bilmiyorumda yorumunuzu okudum anlamadım .açıklamasını yaparmısın cnm
Aylinyldrm1 Selam dün adetime iki gün var ve dün aksam bi damla kanamam oldu ve dün aksam sonra hiç gelmedi sabah uyandığım da işe çok koyu bi renkte gelmişti ama şuan açık pembemsi gelio normalde hiç böyle bişey yaşamazdım lütfen görün mesajımı