Mom4775 Kızlar ücretsiz sevkiyatla güzel ve hızlı şeyler alıyor musunuz son dönemde? Anne kız kombinleri baktım bayıldımmmm ama bilemedim vergi falan çıkar mı acaba? Püf noktası varsa paylaşır mısınız😂
Neslihan1903 Mom4775 vergi var 200 kiralık ürüne 16 lira gibi bir ödeme çıkıyor ben çok şey aldım ama PTT çok gıcıklık yapıyor ürünü eve getirmiyor getirdik bulamadık ayağına uğraştırıyor
rike-nile-aro Mom4775 ben de merak ediyorum. Bebek arabalarını inanılmaz beğenmiştim ve çok uygundu. Ama cesaret edememiştim. Çok faydalı bir post olmuş. Teşekkürler 🌸 Ben de bekleyedurayım 😊
Mom022 Mom4775 ben evde işim gereği sürekli alışveriş yapıyorum. Şimdiye kadar en dusuk 7 en yüksek 57 lira ödedim vergiye. 30 centlik bir şey alsan bile vergi 7 8 lira illa ki alınıyor.
mycutebaby Vala bende merak ediyorum eskiden alırdık hiç bir ücret ödemezdik kargo falan bedavaydı şimdi ne olmuş ne bitmiş bende merak ettim 😬
Mom4775 Neslihan1903 birkaç sene evvel bende alıyordum hep posta kutuma bırakıyorlardı. Şubeyle alakalı sanırım. Vergi her üründe var mı? Gelince mi öğreniyoruz?
Neslihan1903 Bsrylmz boyutla alakalı değil fiyatla alakalı ben max 16 lira ödedim 190 liralık bir saat almıştım
Neslihan1903 Mom4775 fiyatla alakalı her üründe yol evet gelince öğreniyorsunuz PTT getirince söylüyor şu kadar diye ama çok ucuk rakamlar olmuyor genelde 🤗
Mom4775 Neslihan1903 anladım teşekkürler peki ücretsiz sevkiyatla bulabiliyor musunuz almak istediklerinizi bir de hala bir ayı buluyor mu?🙄
Neslihan1903 Mom4775 ücretsiz sevkiyatlı ürünler var tabi ama ücretsiz sevkiyatta ile gümrük vergisi çarkı bir şey mesela bir ürün bakıyorsunuz 40 lira sepete ekleyince 90 lira oluyor bu sevkiyat ücreti sevkiyat ücretsiz bile olda gümrük vergisi çıkınca çıkıyor
KereMini1 Neslihan1903 yani uruni satin aldiktan sonra odemeyi yaptiktan sonra baska bir odeme cikmiyor degil mi hic burdan alisveris yapmadim ama begendigm cok sey var korkumdan alamiyoem
Hatice2626 Bende önceden çok alıyodum hiç vergi kargo fln ödemedim. Şimdide almak istiyorum ama ne durum da suan aliexpres merak ediyorum acıkcası almak istiyorum bu aralar çok faydalı bir post olmuş takipte kalayım da öğreneyim bende 🤗